Magnus Normans första ord om förlovningen med Jessica Wahlgren

Magnus Norman och Jessica Wahlgren

FOTO: Instagram // Eero Hannukainen/TT
Jessica Wahlgren har förlovat sig med kärleken Magnus Norman.
På sociala medier har hon delat med sig av lyckan – och nu väljer även fästmannen att uttala sig offentligt.
Svenska kändisarna du glömt var ett par
Slå på ljud

Jessica Wahlgren har hittat kärleken igen! Det var nämligen i slutet av sommaren 2020 som hon avslöjade att hon hittat kärleken efter skilsmässan från skådespelaren Linus Wahlgren.

Och kärleken fann hon inte i en skådespelare denna gång, utan i den professionella tennisspelaren Magnus Norman. Sedan slutet av förra sommaren har turturduvorna inte varit fega med att visa upp sin starka kärlek till varandra.

Jessica Wahlgren och Magnus Norman har förlovat sig

Sedan dess har Jessica och Magnus flyttat ihop och därmed blivit sambor. När det var dags att få nycklarna till deras hem skrev Jessica Wahlgren om glädjen på Instagram.

”Det här är en bild från vår första date... tre timmar in ungefär en magisk sommarkväll på en brygga i Stockholms skärgård och jag tror att jag nånstans i mitt hjärta visste redan då att detta var en ”match made in heaven” Idag, bara 8 månader senare, får vi nycklarna till vårt nya hus och jag är så lycklig att just jag får dela resten av mitt liv med dig”, skrev hon då.

Nu har de två tagit ett ännu större steg i relationen. I helgen friade nämligen Magnus till Jessica och utan att tveka svarade Jessica såklart ja, som hon själv beskriver det på Instagram, där hon också tackade för alla lycko-önskningar.

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig. Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, få mig att känna mig som den mest fantastiska och vackra människan på jorden”, skriver hon innan hon avslutar:

”Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!!!”

Magnus Norman om förlovningen

Magnus Norman var inte lika snabb på att dela med sig av den glädjande nyheten – men nu berättar han om den stora kärlekslyckan och hyllar Jessica på sin Instagram.

”Min största vinst någonsin”, skriver han intill en bild på dem två.

LÄS OCKSÅ: Så mycket kostade Pernilla Wahlgrens nya tomt

LÄS OCKSÅ: Så lever Susanne Bostrand idag – 2 år efter Bonde söker fru

FOTO: Instagram // Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN