Kristin Kaspersens relation till Jonas Björkman idag efter resan ihop

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen leder Idrottsgalan och stöttas nu av den välkända idrottsprofilen som hon dessutom varit på resa med!
Läs här.

Kristin Kaspersen är en stor profil i såväl tv som nöjesbranschen. Hon är förutom författare även poddare och driver podcasten Nyfiken på. Hon har dessutom två söner, den äldsta Filip Lamprecht syns mer i rampljuset då han jobbar som modell.

Hon ledde nyligen Svenska hjältar-galan och nu har vi fått ta del av den glädjande nyheten att hon även leder Idrottsgalan 2022. Flera är glada för profilens skull, inte minst en annan idrottsstjärna! Läs här.

Gravida Lisa i tårar efter händelsen med Pontus: ”Svårt”

Kristin om kärlekslivet: ”Självklart vill jag träffa någon”

I en intervju med Expressen har Kristin berättat att hon längtar efter någon att dela sitt liv med.

– Självklart vill jag träffa någon, men jag mår bra där jag är. Det är en annan sak om man inte tycker om att leva själv. Jag är lycklig och har ett väldigt bra liv, det blir bara en härlig bonus den dagen jag träffar någon. Jag har ingen brådska, även om det skulle vara jättemysigt och superhärligt, berättade hon till tidningen.

Kristin Kaspersen konstaterade dock att det är viktigt att må bra i sig själv, något hon gör.

– Det är min uppgift att ta ansvar för det. Sedan får han gärna göra mig lyckligare. Jag vill vara hel i mig själv och lycklig, och det tycker jag att jag är.

Kristin var på resa med idrottsstjärnan Jonas Björkman

I höstas var Kristin på en lyxig resa tillsammans med sina söner Filip Lamprecht och Leon Fahlén. Detta visade tv-profilen upp på sociala medier.

På Instagram story fick vi se bilder från Maldiverna. Men hon var inte ensam, där bland fanns även den före detta professionella tennisspelaren och vännen, Jonas Björkman. Jonas är sedan drygt 20 år tillbaka gift med Petra Björkman.

Hon publicerade dessutom en bild på henne själv och Jonas följt av texten: ”Bästa sällskapet! Tack Petra Björkman för att jag får resa med din man.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersen leder Idrottsgalan – stöttas av Jonas Björkman

Kristin är vid detta laget van vid att leda galor och stå framför kameror. Den 17 januari 2022 är hon tillbaka igen för att leda Idrottsgalan, berättar hon på Instagram.

”Den 17 Januari leder jag den 22a Idrottsgalan. Det blir min 11e gala vilket känns helt galet…jag har snart gjort hälften av alla idrottsgalor!!!Det är en stor ära att få leda er genom denna kväll och jag ser så mycket fram emot att hylla 2021 års idrottsprestationer och se alla härliga ögonblick från året som gått.Hoppas vi ses den 17 januari kl. 20.00 i SVT.”, skriver Kristin Kaspersen.

Flera är nu glada för Kristins skull och kommenterar sin glädje, en av de var vännen Jonas Björkman som nyligen dessutom gästade Kristins podcast. Något du kan lyssna på här.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens om längtan efter barnbarn – piken mot Bianca Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Så är Kristin Kaspersen och Calle Sterners relation idag – efter Let's dance

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!