Kristin Kaspersens nya ord om kärlekslivet efter singelåren

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen har under många års tid levt som singel men att leva själv är inget som hon haft svårigheter för, istället har Kristin trivts bra med att fokusera på sig själv.
Men nu delar programledaren med sig av ett nytt besked gällande sitt kärleksliv.
– En härlig bonus, säger hon till Expressen.
Kristin Kaspersens hyllar sonen Filip Lamprecht
Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 50, har under årens gång programlett flertal stora produktioner och själv även medverkat i tv-program som Let’s dance. Det var våren 2019 som Kristin skakade loss i TV4-programmet tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner. Kristin och Calle kom snabbt att bli goda vänner och deras imponerande dansframträdanden ledde dessutom till att de kammande hem vinsten i programmet.

Kristins kärleksliv genom åren

År 1998 blev Kristin Kaspersen mamma för första gången. Tillsammans med dåvarande pojkvännen Martin Lamprecht, 57, fick Kristin sonen Filip Kaspersen Lamprecht, 23. Men relationen tog slut och Kristin fann istället kärleken i TV4-programledaren Hans Fahlén, 56. Paret fick tillsammans sonen Leon Fahlén, 16, och 2011 gick de skilda vägar efter tio år tillsammans, var av fem år som gifta.

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén bröt upp 2011. Foto: Patrik Österberg/TT

Under årens gång har Kristins kärleksliv varit ett hett ämne och det har spekulerats gällande nya relationer kring henne. Men Kristin har under många års tid levt som singel, vilket varit något hon trivts väldigt bra med.

Visst kan jag dessa dagar känna mig ensam. Vilket jag aldrig annars gör. För jag är inte ensam. Jag har mina söner, min familj och vänner. Och nej, jag tänker inte leva resten av livet själv. Men jag är glad att jag lever. Och jag är glad jag lever det liv jag vill leva, med eller utan någon”, skrev Kristin på Instagram tidigare i år.

”Självklart vill jag träffa någon”

Men i en ny intervju med Expressen visar det sig nu att Kristin har ett nytt kärleksbesked att dela med sig av. Hon hoppas nämligen på att träffa någon att dela livet med.

– Självklart vill jag träffa någon, men jag mår bra där jag är. Det är en annan sak om man inte tycker om att leva själv. Jag är lycklig och har ett väldigt bra liv, det blir bara en härlig bonus den dagen jag träffar någon. Jag har ingen brådska, även om det skulle vara jättemysigt och superhärligt, säger hon till tidningen.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Kristin Kaspersen står dock fast vid att det är viktigt att hon är lycklig i sig själv, även om hon träffar den rätte.

– Det är min uppgift att ta ansvar för det. Sedan får han gärna göra mig lyckligare. Jag vill vara hel i mig själv och lycklig, och det tycker jag att jag är.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN