Kristin Kaspersens hemliga relation med Steffo Törnquist

Kristin Kaspersen och Steffo
Steffo Törnquist var kompis med Barbro ”Lill-Babs” Svensson.
Nyhetsmorgon-profilen har även en annan koppling till hennes dotter, programledaren Kristin Kaspersen.
Nu berättar Kristin om den tidigare okända relationen.
Annons
Steffo Törnquist, 64, är ett välbekant ansikte för TV4-tittarna. Han syns nämligen i Nyhetsmorgon ett par dagar i veckan, ofta tillsammans med parhästen Jenny Strömstedt, 47. Programmet bjuder bland annat på nyhetsuppdateringar samt intervjuer med kända profiler.

En person som har gästat Nyhetsmorgon fler gånger är Kristin Kaspersen, 50. Hon har då intervjuats om både sin familj och sin medverkan i Let’s dance förra året.

Annons

Steffo Törnquist och Lill-Babs

Något TV4-tittarna kanske inte vet är att Kristin och Steffo känner varandra privat. Steffo Törnquist var en nära vän till Kristins mamma, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som avled för två år sedan. I Nyhetsmorgon berättade Steffo hur han kommer att minnas sin kompis.

Annons

– Hon var unik och hon hade en omsorg och kärlek till tillvaron som inte någon annan hade riktigt. Det är en märklig känsla och hon var en märklig person, sa han i en sändning i samband med dödsfallet.

Steffo och Lill-Babs träffades för över 40 år sedan efter att Steffo tillbringat en tid i Järvsö.

– Mest så spelar vi golf tillsammans och drack vin faktiskt.

Kristin Kaspersen om Steffo

Även Lill-Babs dotter, Kristin, har hängt med på golfturerna ett par gånger. Men det är inte bara av den anledningen som Kristin Kaspersen och Steffo Törnquist känner varandra.

I veckan la tv-profilen upp en bild på Steffo tillsammans med hans son, Max Törnqvist. På bilden har far och son på sig likadana jackor, som Steffo själv har designat. På ännu en bild står Steffo och röker en cigarr. I detta inlägg avslöjar Kristin den oväntade kopplingen till Steffo.

Annons

”Så här ser han egentligen ut! Älskar min granne Steffo Törnquist”, skriver Kristin.

Både Kristin Kaspersen och Steffo Törnquist bor i centrala Stockholm, närmare bestämt på Östermalm, med gångavstånd till varandra. Steffo bor tillsammans med sin hustru Caroline Törnquist, 60, medan Kristin bor ihop med sonen Leon Fahlén, 16, som hon har sedan en tidigare relation med programledaren Hans Fahlén, 56.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…