Kristin Kaspersens tunga besked efter pausen – egna orden

Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersens liv har inte sett ut som det brukar under den senaste tiden.
Nu berättar hon om den långa pausen och insikten hon gjort efter den stora förändringen.
”Det var ju skittrist att få det jag känt bekräftat”, skriver hon på Instagram.
Annons

Våren 2019 var en intensiv vår för Kristin Kaspersen, 50. Hon medverkade då nämligen i TV4-succén Let’s dance och det lades många timmar i danslokalerna med proffsdansaren Calle Sterner, 31. Som tur var kom duon bra överens och efter intensiva träningar och gott samarbete höll sig dansparet kvar, vecka efter vecka. Detta resulterade tillslut i att Kristin och Calle kammade hem vinsten av programmet och lyckan var total. Men det hade krävts hård träning dessutom ett jack i pannan, innan glasskon kom att bli Kristins.

Kristins besvikelse efter upptäckten

Tränandet är något som vanligtvis ligger Kristin varmt om hjärtat, även utanför programmedverkan. Men den senaste tiden har ställt till det rejält för henne. På grund av den pandemi som pågår i världen och de rekommendationer som getts har Kristin hållit sig borta från gymmet och istället fokuserat på promenader. Detta har nu resulterat i att Kristins kropp genomgått en förändring, något som hon upptäckte då hon återvända till gymmet i helgen – efter den långa pausen.

Annons

”Tror aldrig jag varit så här svag”

I ett inlägg på Instagram förklarar Kristin sina känslor kring att inte längre orka det hon tidigare orkat.

Annons

Första dagen på gymet på 2 månader. Fy fan va jag tappat styrka. Promenader i all ära, som dominerat rörelsen den här perioden, men att få träna styrka, känna mjölksyra, svetten som rinner är så galet energihöjande”, skriver Kristin på Instagram och fortsätter:

Annons

”Så det var ju skittrist att få det jag känt bekräftat. Men samtidigt vet jag hur muskelminnet snabbt gör att jag kommer vara tillbaka igen. Det är bara att bita ihop de här första veckorna sen börjar man känna det händer något. Men mental händer det direkt. Full av energi och fick sån jäkla kick efter gymmet. Skön start på många härliga träningspass som framöver. Dessutom helt själv på gymmet! Vilket underbart avslut på morsdag!

FOTO: Peter Wixtröm/TT/Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…