Kristin Kaspersens ord efter återförening med Calle Sterner

Kristin Kaspersen och Calle Sterner
Kristin Kaspersen och Calle Sterner fann varandra när de tävlade i Let's dance 2019.
Under fredagen återförenades de på platsen där den nära relationen en gång började.
I samband med detta hade Kristin ett oväntat erkännande att avslöja.
Annons

Kristin Kaspersen och Calle Sterner vann tillsammans Let’s dance 2019. Men duon vann kanske inte bara den omtalade glasskon utan även varandra. Under säsongens gång fick tittarna nämligen se deras kemi stråla på dansgolvet och även efter programmets slut fortsatte vännerna flitigt att ses.

Annons

”Den våren han gav mig förra året av danskunskaper, skratt, vänskap, tålamod och trygghet kommer jag alltid hålla på honom”, har Kristin tidigare skrivit om Calle på sin Instagram.

TV4:s stopp för duons återförening

När det under fredagens avsnitt av Let’s dance var dags för triodans visade det sig att både Kristin och Calles skulle finnas på plats på dansgolvet. Men paret fick aldrig någon chans att dansa med just varandra. Istället gästdansade Kristin med John Lundvik och Linn Hegdal. Detta beslut menar TV4 att det låg en viss tanke bakom.

Annons

– Konstellationen av de tidigare finalisterna till triodansen har satts ihop utifrån vad som blir bäst för innehållet i programmet, har Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för Let’s dance, tidigare sagt till Hänt.

Beslutet stoppade dock inte Kristin och Calle från att skapa nya gemensamma minnen i programmet. Redan när inslaget från Kristins träningar med John och Linn spelades upp kom Calles namn på tal.

– Och jag trodde att Calle var hårt, utbrast Kristin efter att tränat med proffsdansaren Linn.

Oväntade orden om Calle Sterner

Efter att skakat loss i en cha-cha passade programledare Tilde de Paula Eby på att visa Kristin ett härligt ihopplock med inslag från hennes och Calles dansresa förra året. Inslaget visade sig väcka starka känslor för Kristin som snabbt vände sig om och slängde iväg slängkyssar mot Calle.

Annons

Inte nog med detta så kom Kristin med ett oväntat avslöjande. Det visar sig nämligen vara så att hon relativt ofta kikar tillbaka på sina stunder med Calle.

– Vad känner du när du ser dem där bilderna?, frågar Tilde.

– Jag har ju sett dem några gånger. Om man är på lite dåligt humör då går jag tillbaka och tittar så blir jag glad när jag ser Calle, säger Kristin.

FOTO:Olle Sporrong/TT/Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…