LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersen om resan till Maldiverna med Jonas Björkman

28 okt, 2021 
Johanna Alm
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har lämnat Sverige och höstens kyla för att njuta av varmare breddgrader.
Men programledaren är inte ensam på resan – vilket avslöjas genom nya bilder.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är en riktig tittarfavorit i tv-rutan och precis som förra året är hon aktuell som programledare för Svenska hjältar galan, tillsammans med komikern Marika Carlsson.

Tillsammans med några andra svenska profiler är Kristin även med i juryn som utser vem som ska vinna det ärofyllda priset som en vardagshjälte som visat prov på mod, civilkurage och medmänsklighet.

När hon och programledarpartnern var på besök i TV4:s studio för att gästa Nyhetsmorgon berättade hon om processen att besluta vem som tar hem priset. Hon avslöjar då att det inte alltid är helt enkelt att komma överens med kollegorna.

– Det har varit svårt stundtals eftersom alla hela tiden säger att alla är ju hjältar. Ibland har vi varit, inte oense men man har gett varandra olika perspektiv på det för vi vill ju också ha en bredd på det, förklarade Kristin då.

Kristin Kaspersen nya kärleksbesked

Kristin har sonen Filip Lamprecht tillsammans med sin före detta pojkvän Martin Lamprecht. När relationen med idrottsstjärnan dog slut fann hon istället kärleken i TV4-programledaren Hans Fahlén och tillsammans fick de sonen Leon Fahlén. År 2011 gick paret skilda vägar efter tio år ihop.

Annons

Sedan dess har tv-profilens kärleksliv varit ett hett ämne men än så länge verkar det till synes inte som hon dejtar någon.

I en intervju med Expressen avslöjade hon dock att hon längtar efter någon att dela sitt liv med.

– Självklart vill jag träffa någon, men jag mår bra där jag är. Det är en annan sak om man inte tycker om att leva själv. Jag är lycklig och har ett väldigt bra liv, det blir bara en härlig bonus den dagen jag träffar någon, berättade hon då.

Kristin lämnar Sverige med kända idrottsprofilen

Kristin, som har sin bas i Stockholm tillsammans med sönerna, brukar resa till Norge då och då för att hälsa på familjen. Det är även i Norge som Kristin föddes och har därför sina rötter och ett kärt band till grannlandet.

Men, nu har hon åkt desto längre bort. I veckan hintade hon för sina följare på Instagram om en resa som hon längtat länge efter, som både kommer vara lärorik och utmanande som hon själv beskriver resan som.

Annons

”På väg! Ska på resa. Något jag längtat efter och som både kommer vara lärorikt, utmanande och superhärligt. Jag berättar mer när jag landat imorgon”, skrev Kristin Kaspersen intill en bild på sig själv.

I onsdags uppdaterade hon sin Instagram story med härliga bilder från Maldiverna dit hon har rest tillsammans med den före detta professionella tennisspelaren, tillika vännen, Jonas Björkman. Jonas är sedan drygt 20 år tillbaka gift med Petra Björkman.

På bilder varvat med härligt soliga bilder från stranden passade hon även på att tacka Jonas fru Petra för det härliga ressällskapet. Hon la ut en bild på henne och Jonas följt av texten ”Bästa sällskapet! Tack Petra Björkman för att jag får resa med din man.”

FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram

På Instagram hintar Kristin Kaspersen om att det är en jobbresa.

”Här ska jag jobba i 10 dagar. 3 poddavsnitt och 10 yoga/somapass. En arbetsplats som är ren magi.”

FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram
FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram

Hänt har kontaktat Kristin Kaspersen för en kommentar om resan.

FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram, Youtube

Annons