Joakim Lundells dyra present till dottern Lunabelle på 3-årsdagen

Joakim Lundell

Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle har hunnit bli hela tre år gammal.
För att fira detta har Jocke öppnat plånboken och köpt en riktigt dyr present till henne.

Joakim och Jonna Lundell är några av Sveriges absolut mäktigaste på sociala medier. Tillsammans driver paret en Youtube-kanal som har miljonfölje. Tillsammans har de båda makarna barnen Lunabelle Lundell och Lionel Lundell.

Till vardags lever Jocke och Jonna ett lyxigt liv i Norrköping med husrenovering, dyra bilar och resor. De står även för flera serier på discovery+, bland annat Lundellhuset och Spökjakt, som gjort stor succé och vunnit Kristallen-priset.

Joakim Lundell har gjort en skräckfilm

Häromdagen kom nyheten att Joakim Lundell producerar en skräckfilm. I en intervju med Aftonbladet berättar Youtube-profilen att han hoppas att filmen kan öppna en helt ny värld för honom.

– Det finns inte så många exempel på lyckade svenska skräckfilmer som både har gått bra och fått bra recensioner. Det är ett svårt utgångsläge men jag gillar det, säger han och fortsätter:

– Jag kanske kan öppna en ny värld och att man får se hur det fungerar för de som skapar filmen. Kolla i Hollywood, där är ju skådespelarna som har de stora kontona på sociala medier och inte de som skrivit, regisserat eller producerat filmen.

Familjen Lundell på semester

Just nu befinner sig familjen Lundell på semester på Cypern. Semestern fick dock en tuff start.

Först drabbades Lunabelle av magvärk, något Joakim delade med sig av i sina sociala medier. Sedan drabbades han själv av huvudvärk, något de tror berodde på vätskebrist.

Nu verkar det dock som att familjen mår prima, för på Joakims Instagram story kan man se hela familjen hänga vid poolen.

Snart fyller Lunabelle Lundell tre år. Innan familjen drog iväg på semestern firade man dottern på hemmaplan med paket och kalas.

Joakim Lundells lyxpresent till dotten Lunabelle

I Jocke och Jonnas senaste vlogg får man se vad Lunabelle får för presenter. Där får tittarna se att ett av paketen är lite större än de andra.

I det stora paketet var det nämligen en stor, rosa elbil, och genom en snabb googling, så ser man bilen kostar mellan 3-5 000 kronor. Inte illa!

Lunabelle ser minst sagt nöjd ut över sitt nya vrålåk. Foto: Joakim Lundell/Instagram

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylor är årets julvärd 2021 i SVT – egna orden om uppdraget

LÄS OCKSÅ: Här är låten Einárs mamma Lena Nilsson citerar i uttalandet om hans död

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+, Joakim Lundell/Instagram

Senaste nytt