LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrellis stora lycka: ”Min dröm går i uppfyllelse”

25 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Charlotte Perrelli
Nyligen sålde Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lyxvillan i Marbella. Nu berättar Charlotte om den stora lyckan efter att en livslång dröm gått i uppfyllelse.
Annons
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Artisten Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 45, gifte sig 2015 och sedan dess har familjen växt ytterligare, år 2014 och 2018 föddes parets gemensamma barn – Adrian, 9, och Alvin, 4. Charlotte har sönerna Angelo, 18, och Alessio, 17, sedan äktenskapet med ex-maken Nicola Perrelli, 53, och Anders har tillsammans med exfrun Suzanne Sjögren, 48, dottern Izabella, 14.

Familjen bor till vardags i villan i Danderyd, i Stockholm och skulle de tröttna på storstaden kan de alltid åka upp till sin lyxiga fjällvilla uppe i Åre. Och för tre år sedan bestämde sig paret för att köpa ännu ett hus, men denna gången på de varmare breddgraderna och nu tillbringar familjen mycket tid i drömhuset i Marbella.

Så många miljoner fick paret för lyxvilla i Marbella

Efter tre år i lyxvillan i Marbella valde Charlotte och Anders att sälja huset för att se sig om efter något nytt. Nyligen kunde Hänt avslöja att huset nu är sålt. Prislappen på huset landade till slut på 69 miljoner svenska kronor, trots att utropspriset till en början var på drygt 72 miljoner svenska kronor.

Annons

Och enligt en källa till Hänt gjorde paret en vinst på 2 miljoner euro. När Hänt nådde Anders berättade han att försäljningen gått väldigt bra.

”Jag kan säga att vi är nöjda med försäljningen. Det gick väldigt snabbt och smärtfritt och såldes redan på den tredje privata visningen. Det är lite vemodigt att sälja eftersom vi verkligen älskar detta hus, men vi är exalterade över vårt nya hus och vår kommande resa”, skrev han i ett meddelande till Hänt.

Och Charlotte har tidigare delat ett par bilder på Instagram där man får en glimt av parets framtida utsikt från det nya huset.

Charlotte Perrelli om stora lyckan: ”Äntligen”

Efter att paret har sålt lyxvillan i Marbella avslöjar Charlotte att en livslång dröm nu gått i uppfyllelse, nämligen att hon ska bygga sin alldeles egen studio.

Annons

”Ääääääntligen går min dröm i uppfyllelse! Har drömt om det sedan liten flicka. Jag älskar att sjunga i studio … lekfullheten och det kreativa. Möten. Så otroligt skoj och givande.”, skriver Charlotte på sin blogg.

Så nu berättar Charlotte att jakten efter utrustning och inspiration till studion. Men hon avslöjar även att paret stod och valde mellan kontor och studio, men landade till slut att det blir en lite mer kostsam renovering då de nu ska bygga båda.

”Vi stod i val och kval om vi skulle bygga kontor till Anders eller studio till mig. Tills vi insåg…. Varför välja? Vi får plats med bägge delarna.”

FOTO: TT

Annons