LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrellis starka ord om sonen Alvins,4, sjukdomsfall

16 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Charlotte Perrelli och sonen Alvin
Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest ikoniska schlager-drottningar genom tiderna. Nu berättar hon om en sak inom familjen, hennes yngsta sons sjukdomsbesked.
Annons
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

För en vecka sen fyllde Sveriges egna schlagerdrottning 48 år. Vi syftar förstås på Charlotte Perrelli, stort grattis till dig!

Detta firades förstås och gratulationerna till Perrelli strömmade in under kommentars-fältet på bilden hon la ut på Instagram.

Senare under hennes födelsedag kunde vi se henne köra ett gig på stadshuset. Men just karriären är något som hon på senaste lagt lite åt sidan.

Karriären läggs åt sidan för Charlotte Perrelli

Det är inte lika ofta som vi får uppleva sångerskans stämma som vi tidigare har fått göra. Men vi kan dock se henne på olika event där och då.

Annons

Senast var hon, som många andra, på premiären av Björn Skifs show, En värld av skifs. Där nästan hela familjen var på plats.

På premiären såg vi hennes sällskap på 4, nämligen kärleken och maken Anders Jensen, 45, sönerna Angelo, 18 och Alessio, 17 och även flickvännen till Angelo.

Sönerna är nu så pass stora hänger de med på event och har även skaffat flickvän. Men Perrelli har även mindre söner, nämligen Adrian Romeo Perrelli-Jensen, 9 och Alvin loui Perrelli Jensen, 4.

Men med både stora söner och små kan det bli mycket att handskas med – nu bland annat blev den yngsta sjuk.

Alvins Perrellis sjukdomsbesked

Det var för bara några dagar sen som Charlotte delade på sin blogg att hon skulle åka till Göteborg. Planen var att hon skulle lämna Alvin på förskolan innan hon bar sig av men riktigt så blev det inte.

Charlotte skrive på sin blogg att Alvin drabbats av ögoninflammation, som minst sagt är otrevligt. Lilla Alvin fick därav skippa förskolan och hänga med sin mamma till Göteborg istället.

Annons

”Alvin åkte på ögoninflammation så jag ville inte lämna honom på förskolan såklart och fick därför åka med”, skriver Perrelli på bloggen.

Alvin med lite svullet och hängigt öga på grund av ögoninflammation.
Lite hängigt öga.. men sååå mycket bättre idag, skriver Perrelli under bilden på Alvin i närbild.
Alvin på tåget med sin mamma när han ställt upp flera leksaker på bordet.
Alvin på väg till Göteborg med sin mamma.

Perrelli skriver även att han mår bättre nu:

Annons

”Faktum är att han redan är bättre!! Såå skönt!!, skriver hon på bloggen.

Krya på dig Alvin!

FOTO: Instagram

Annons