Charlotte Perrellis stora sorg efter insikten om 9-årige sonen Adrian

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli älskar att vara med sin familj och sina söner.
Men allt är inte guld och gröna skogar i vardagen.
Nu berättar Charlotte om sina känslor kring en ny insikt med sonen Adrian.
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

(0:31)

Slå på ljud

Sångerskan och programledaren Charlotte Perrelli, 47, har tillsammans med maken Anders Jensen, 45, bland annat sonen Adrian Romeo Perrelli-Jensen, som i somras fyllde nio år.

Sonen syns ofta på Charlottes Instagram och bara för ett par dagar sedan när Adrians födelsedag firades på O'Learys i Mall of Scandinavia, i Solna. Publicerade Charlotte en video från festligheterna på Instagram.

”Vilket kalas!!! Adrian fyllde år i somras och idag körde vi kalas för alla klasskompisar! De kommer somna ovaggade ikväll……”, skrev hon till inlägget.

Alla Adrians klasskompisar var inbjudna och de såg ut att ha det riktigt roligt! Alla körde bland annat bowling, laserdom och även andra typer av spel. Detta låter ju som ett drömkalas, och det toppades även med mjukglass!

Storslagna firandet i den otroliga lyxvillan i Spanien

Adrian fyllde som sagt år i somras så kalaset med klasskompisarna var alltså ett försenat firande. Under sonens riktiga födelsedag blev det tårtkalas och en maffig buffé med kakor och bullar ihop med nära och kära.

Födelsedagen firades i El Madroñal, Marbella, där familjen har ett drömhus. På hela 745 kvadratmeter rymmer huset sju badrum, fem sovrum och en gigantisk terass på 543 kvadratmeter, rapporterar Expressen.

I villan har familjen spenderat flera semesterdagar sen de köpte huset 2019. Man kan tänka sig att ett firande i nästintill ett slott, inte går att toppa. Men Charlotte avslöjar i ett inlägg på sin blogg att det inte bara är positiva besked från Adrians födelsedagsfirande.

Sorgsna insikten om sonens vänner – efter firandet

Eftersom Adrian fyller år på sommaren är det svårt att få till firandet under semestertider. Charlotte har insett att sonen inte tycker att det är lika roligt att fylla år på sommaren eftersom inga kompisar är hemma. I ett inlägg på sin blogg skrev Charlotte om den sorgsna insikten:

”Adrian fyllde 9 i somras och jag måste säga att på många sätt var det ljuvligt att få barn mitt i sommaren. Lyxigt att kunna låta honom ligga i blöja i vagnen utan att behöva bylsa på med en massa kläder. Men nu när han är stor är det inte lika roligt! Mitt i sommaren är inga hemma och det blir aldrig något riktigt firande med kompisarna…..”

Mysigt och lyxigt att kunna njuta av sommaren utomlands med barnen, men som sagt kan även det bli klurigt ibland!

SENASTE NYTT!