AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli och Anders Jensen säljer lyxvillan i Marbella

03 sep, 2022 
Ebba S. Dahlman
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen köpte drömhuset i Spanien för tre år sedan.
Men nu ligger huset ute till försäljning för dryga 72 miljoner kronor.
– Det är en stor villa med en underbar utsikt, säger mäklaren till Hänt.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45, har varit gifta i snart sju år. Paret har två gemensamma barn; Alvin och Adrian. Charlotte har dessutom två barn sedan ett tidigare äktenskap och Anders har en dotter från en tidigare relation. Det är en stor familj med andra ord!

Familjen bor till vardags i en lyxvilla på Djursholm, som de totalrenoverade i våras. Imponerande takhöjd, pool, 800 kvadratmeter, dressingroom och dyra materialval – ja, hemmet är något utöver det vanliga!

Men Charlotte och Anders har dessutom en spektakulär sommarvilla i semesterparadiset Marbella, i Spanien, sedan år 2019. Men nu vill makarna sälja det älskade sommarhemmet.

– Det är en ny affär för oss, så vi har inte lagt ut någon annons på hemsidan än, säger mäklaren när vi når honom på telefon.

Annons

Charlotte Perrellis och Anders Jensens ekonomiska framgångar

Både Charlotte och Anders har haft stor finansiella framgångar på den senaste tiden.

Anders är idag vd på Ryds bilglas. Enligt Dagens Media kunde han plocka ut en årslön på över 7 miljoner svenska kronor år 2019. Charlotte har under många år haft stora framgångar som artist.

Deras likvida medel är dessutom inte dåliga. De äger nämligen totalt tre hus; lyxvillan på Djursholm, paradishemmet i Marbella och ett maffigt fritidshus i Åre.

Men nu ligger drömkåken i Marbella ute till försäljning...

Charlotte Perrellis drömkåk i Marbella till salu – för drygt 72 miljoner kronor

Lyxvillan i Marbella ligger i det exklusiva området El Madroñal, enligt uppgifter till Aftonbladet, som ligger strax norr om Marbella. Enligt rykten ska villan ha kostat dem 50 miljoner kronor, det är dock en fråga som Charlotte Perrelli inte vill kommentera vidare.

Annons

– Jag låtsas att jag inte hörde den där frågan. Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera, berättade hon för tidningen när villan köptes för tre år sedan.

Lyxvillan, på 745 kvadratmeter, är en modern dröm med spektakulär utsikt över vistan som omger den. Fastigheten är insynsskyddad, har fem sovrum, sju badrum och dessutom en terrassarea på svindlande 543 kvadratmeter. Lyxhuset blir komplett med en infinitypool på 50 kvadratmeter och utsikt över havet, rapporterar Expressen.

Under åren har Charlotte och familjen tillbringat mycket tid i sommarhemmet. Under sommarmånaderna bor familjens oftast i Spanien under flera veckors tid.

Men trots detta kan mäklaren på Norwegian Real Estates nu bekräfta att paret är i full gång med att försöka få huset sålt.

Annons

– Ägaren vill sälja huset. Vi har inte lagt ut huset på hemsidan, utan vi gör mest privata visningar för intressenter, säger mäklaren till Hänt. Han kan däremot inte bekräfta säljarnas namn, eftersom de bett att få vara privata.

Mäklarbyrån har lagt ut bilder på huset på Instagram. I bildtexten går det att avläsa ett utgångspris på 6 750 000 euro, vilket motsvarar drygt 72 miljoner svenska kronor.

Visst sannerligen är det Perrellis hus vi känner igen på bilderna? Spännande att se vad makarna har för plan framåt på sommarhemsfronten!

Se bilderna på lyxvillan här nedan:

Hänt har sökt Charlotte Perrelli för en kommentar utan framgång.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons