LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli visar upp lyxvillan efter dyra renoveringen – se här

07 apr, 2022 
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har tidigare visat upp sin mångmiljonvilla i Djursholm.
Nu finns rykande färska bilder på villan efter renoveringen.
Se bilderna här!
Annons
Här Är Vinnaren Av Sveriges Mästerkock 2022 Brand logo
Här Är Vinnaren Av Sveriges Mästerkock 2022

Charlotte Perrelli, 47, är schlagerdrottningen som har en hel uppsjö av album, turnéer, TV-program och konserter i ryggen. Hon har vunnit Melodifestivalen två gånger och år 1999 tog hon dessutom hem hela Eurovision Song Contest med sin låt Tusen och en natt.

Charlotte har även givit ut tre böcker, släppt kosttillskott och lanserat hudvårdsserier. Utöver detta bloggar hon på Damernas Värld och äger några bolag. En kvinna med många bollar i luften med andra ord.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensens drömvilla på 800 kvadrat

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen, 45, har varit gifta i snart 7 år. Paret har två gemensamma barn och Charlotte har dessutom två barn sedan ett tidigare äktenskap.

Framgångarna i Charlotte och Anders karriärer har varit enorma. Anders jobbar som VD på Nordic Entertainment Group Services AB och har gjort fullständig succé för företaget Ryds Bilglas när han fick företaget att gå från 250 miljoner kronor till 2 miljarder i omsättning.

Annons

Mångmiljonvillan i Djursholm där familjen bor är verkligen något utöver det vanliga med sina 800 kvadratmeter, pool och den imponerande takhöjden. Villan har totalrenoverats sedan de köpte huset och det verkar pågå lite smårenoveringar titt som tätt hemma hos familjen.

Nya bilderna på nyrenoverade lyxhuset

På sin blogg och sociala medier visar Charlotte nu upp bilder på de senaste renoveringarna i den enorma villan.

Vi har renoverat badrum och vårt sovrum till en mastersuit nu under 6 månader och även hela mitt dressingroom. Vi slog ut hela våningen och på det sättet fick även Anders plats med sitt”, skriver hon.

Bilden på Instagram får flera följare att reagera.

Min första tanke var att hela mitt hus skulle få rum i ditt dressingroom...”, skriver en följare.

Trodde du öppnat butik”, skriver en annan.

Ja, nog är detta något utöver det vanliga!

Annons