Därför tror flera att Magdalena Graaf har gift sig – här är sanningen

Magdalena och Louie
Exklusivt

Kärleken spirar mellan Magdalena Graaf och Louie Marti.
På Instagram har tv-profilen nu lagt upp en video som får följarna att tro att turturduvorna har gift sig.
Hur ligger det till egentligen? För Hänt avslöjar fästmannen Louie sanningen!
1:25

Efter reklamen: Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek

(1:25)

Bloggdrottningen och influencern Magdalena Graaf har befunnit sig i rampljuset i decennier. Hon är idag tillsammans med skådespelaren och entreprenören Louie Marti och kärleken slog ner som en blixt! Ifjol förlovade de sig och följarna har funderat på när det vaknas bröllop.

En mystisk video på Instagram får följarna att undra om de har gift sig i största hemlighet utomlands!

Bonde-Heidis starka känslor för Peja idag: ”Jag är ju...”

Så träffades Louie Marti och Magdalena Graaf

Louie och Magdalena träffades i början av 2021. Det var en kall vinterdag och Louie hade precis läst Graafs bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Boken är oerhört personlig och Magdalena Graaf skriver om det äktenskap som hon ingick som gravid 19-åring. Det hela slutade i katastrof.

Efter läsningen ringde Marti upp Magdalena för att berömma boken och de två sågs på tumanhand. För Hänt berättade Louie även att han tyckte synd om henne, men att de hade mycket gemensamt. Magdalena körde sedan i snöström till Louie och resten är historia!

– Hon körde i snöstorm och tog mig verkligen med storm. Eftersom hon hade en liten bil så behövde hon ta min bil hem på grund av ovädret. Så jag lånade ut min stora bil och då visste jag att vi skulle ses igen.

Kommer Paradise Hotel-profilen hitta kärleken genom varukorgen?

Se klippet här!

Magdalena Graaf och Louie Marti förlovade sig på kebabhaket

Det dröjde inte länge innan de valde att förlova sig. Under hösten 2021 nåddes vi av nyheten att Louie gått ner på ett knä. På ett kebabhak i centrala Stockholm ställde han den stora frågan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Helt oförberett, jag tänkte bara såhär ”fan på ett kebabhak”, men jag gör det bara så det var roligt!, förklarade Louie till Hänt då.

Magdalena och Louie

Magdalena Graaf och Louie Marti. Vilken kärlekslycka!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Svaret om bröllop efter mystiska videon: ”Hon har...”

Både Magdalena och Louie är flitiga på sociala medier och har synts befinna sig på en resa tillsammans.

Men det var inte förrän Magdalena publicerade en video på sig själv och fästmannan där de dansar, tillsammans med dagens datum, som följarna började undra om de har gift sig!

Följarna tolkar inlägget som att paret har skridit till verket utomlands och gratulationerna väller in i kommentarsfältet.

Grattis till er”, skriver en person.

”Grattis”, hälsar en annan.

Stort grattis till er och för kärleken”, skriver en tredje person med en vigselring-emoji.

I ett meddelande till Hänt dementerar Louie Marti att de har gift sig. De visar sig handla om en släktträff. Magdalena Graaf har nu alltså träffat hela Louies släkt, och det ska såklart firas rejält!

– Att bli presenterad av min spanska zigenarsläkt är värre än att gifta sig, och det är fest som ett ”välkommen till familjen”, berättar Louie för Hänt.

FOTO: TT / Viafree

SENASTE NYTT!