LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli om tuffa tiden med sonen Alessio: ”Som vi krigat”

19 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Charlotte Perrelli och ett instagram inlägg på sonen Alessio.
Charlotte Perrelli har flera barn, bland annat sonen Alessio.
I samband med sonens födelsedag delade Charlotte ett sentimentalt inlägg om deras kamp ihop.
Annons
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Den uppskattade sångerskan och entreprenören Charlotte Perrelli, 48 och maken Anders Jensen, 45 har ett långt äktenskap och har tillsammans två barn: Adrian Perrelli-Jensen, 9 och Alvin Perrelli-Jensen, 4.

Perrelli hade dock ett tidigare äktenskap med Nicola Perrelli, vars efternamn tidigare var Ingrosso. Han är alltså bror till Vito, 58 och Emilio Ingrosso, 57 och Charlotte blev därav ingift i Ingrosso/Wahlgren familjen.

Men detta är i det förflutna, dock resulterade relationen med Nicola i två tillskott, nämligen sönerna Angelo Perrelli, 18 och Alessio Perrelli, 17 som under sina 18 respektive 17 år levt ett lyxigt liv.

Alessio och Angelo – inte jobbat lika hårt som Charlotte

Ingen har nog missat Perrellis framgångar och därav förmögenhet. Men Perrelli har kämpat för sina framgångar och i hennes ungdom jobbade hon med flera olika yrken, något som hon berättat för Amelia i en intervju.

Annons

– O ja! Jag jobbade som turistguide, vilket innebar att sköta både glassförsäljningen, korvkiosken, ta hand om simskolan och guida tyskar som ville spana efter älgar. Jag gick upp tidigt, var den som öppnade och tyckte det var roligt att ta ansvar. Sedan jobbade jag även inom vården i några år, på servicelägenheter. Städade, duschade de äldre och hjälpte dem med sina toalettbestyr.

Hennes söner har däremot inte jobbat extra på samma skala som Perrelli:

– De har jobbat lite extra någon gång, på en strandbrygga eller glasskiosk. Det är bra och hälsosamt att få ta ansvar tidigt. Men de har inte haft så hårda och intensiva sommarjobb som jag. Herregud, de har inte torkat många rumpor … Jag får vara glad att jag slipper torka deras!, berättade hon i intervjun.

Alessio, som nyligen fyllde 17, firades av familjen. Charlotte blev då sentimental om deras tuffa tid tillsammans.

Charlotte Perrelli om den tuffa tiden med sonen Alessio

På Perrellis blogg la hon ut ett inlägg där hon grattade sin son och hyllade honom för den han idag är. Bland annat skrev hon följande på sin blogg:

”Som vi krigat tillsammans. Vi har upplevt sådana jobbiga situationer och det har gjort oss starka. Jag älskar dig Alessio och gläds åt dina framgångar och framsteg. Du gör mig stolt! Och du vill göra mig stolt…. Du jobbar för att vara en bra, fin person och det älskar jag. Du säger aldrig nej till någon som ber om hjälp. Otroligt fina egenskaper”, skriver Perrelli i blogginlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT och INSTAGRAM

Annons