LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrellis och Anders Jensens tunga ekonomiska bakslag

22 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har en stor familj tillsammans. Med ett nyrenoverat hus och stigande elpriser berättar Anders nu om deras skyhöga kostnader.
Det är ingen liten summa...
Annons
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte PerrelliBrand logo
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

Vår kära schlagerdrottning Charlotte Perrelli, 47 och hennes älskade Anders Jensen, 45 har ett långt äktenskap.

Med tiden har paret även fått två glädjetillskott, nämligen Alvin, 3 och Adrian, 9. Men det är ingen liten familj, Perrelli har också Angelo, 18, och Alessio, 16 från sitt tidigare äktenskap med Nicola Perrelli, 53.

Anders har också en dotter från den tidigare relationen med journalisten Suzanne Sjögren, 48, nämligen Izabella, 14.

Familjens lyxvilla i Djursholm

En helt enkelt stor familj som tillsammans bor i lyxvillan i Djursholm. Huset har renoverades ett tag och Perrelli berättade på sin blogg om vad som gjorts om i villan.

Annons

”Vi har renoverat badrum och vårt sovrum till en mastersuit nu under sex månader och även hela mitt dressingroom. Vi slog ut hela våningen och på det sättet fick även Anders plats med sitt”, skriver Perrelli på sin blogg.

Det är minst sagt en lyxig renovering som säkert har krävt tid, pengar och tålamod. Men efter resultaten Perrelli delat på sin Instagram tror vi att det säkert varit värt det.

Vi får även ta del av sönernas rum och badrummet som Perrelli beskriver sig älska.

Annons

Med en nyrenoverad lyxvilla och flera barn kan nog många tänka sig att kostnaderna för familjen blir höga. Fastigheten köptes av Sigrum som är ett förvaltningsbolag där Perrelli är VD. Priset för villan var då 20 miljoner kronor, men som sagt har paret renoverat nästintill allt.

– Allt är i princip omgjort. Huset var i ganska nedgånget skick när det köptes, berättade Charlotte tidigare till Expressen.

Höga kostnader minst sagt, men höga kostnader som inte går att styra över lika enkelt är elpriserna som flyger iväg just nu. I och med de stigande elpriserna är det många som undrar hur man ska få ihop det. Anders berättar själv om de ekonomiska bakslaget.

Annons

Anders Jensen om tuffa ekonomiska bakslaget för familjen

Familjen har som sagt ett stort boende med flera barn som fortfarande bor hemma. Det i kombination med att elpriserna just nu är på rekordhöga nivåer påverkar givetvis familjen mycket.

Anders delade ett inlägg på Instagram story nyligen där han visade upp den gigantiska elräkningen.

Sveriges energipolitik har verkligen inte gått i rätt riktning senaste åren. 145 tkr i elräkning??”, skrev han ovanpå en bild på räkningen.

Annons

Efter att många reagerat på den ofantliga summan publicerade Anders en andra story där han förtydligade att räkningen avsåg två månaders elförbrukning. för ett av familjens hus.

Fått samma fråga från väldigt många... Fakturan är för privat boende i Stockholm och avser två månader”, förtydligar Anders Jensen.

Det är onekligen en alldeles ogreppbar summa som Anders och Charlotte fakturerats. Det är många hushåll i Sverige som drabbas hårt av den globala energikrisen.

Instagramkontot kandisarkommenterar publicerade Anders Instagram stories i en post. Se inlägget här nedan:

FOTO: Adam Ihse/TT

Annons