TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför går Charlotte Perrellis söner i privatskola – egna orden

25 jun, 2022 

Nu berättar Charlotte Perrelli om varför sönerna Angelo och Alessio går i privatskola.
– Det är bra och hälsosamt att få ta ansvar tidigt, säger Charlotte till Amelia.

Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Den glamorösa schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, lever lyxliv men är inte rädd att få lite smuts under naglarna. Hon trivs lika bra på gården i Småland som lyxlivet i kändisvimlet. Men Sveriges kändis som shoppar dyra klädmärken har inte glömt vart hon kommer ifrån.

– Jag turnerade med dansband sedan jag var 13 år på somrarna, men det var inom en radie på 25 mil från Hovmantorp i Småland där jag är uppvuxen, så jag sov aldrig borta, säger Charlotte till Amelia.

Schlagerdrottningen har inte bara arbetat som artist utan också provat på andra yrken vilket hennes söner Angelo och Alessio har tagit efter.

– Jag jobbade som turistguide, vilket innebar att sköta både glassförsäljningen, korvkiosken, ta hand om simskolan och guida tyskar som ville spana efter älgar. Jag gick upp tidigt, var den som öppnade och tyckte det var roligt att ta ansvar. Sedan jobbade jag även inom vården i några år, på servicelägenheter. Städade, duschade de äldre och hjälpte dem med sina toalettbestyr, säger Charlotte hon fortsätter och berättar om hennes söner.

Annons

– De har jobbat lite extra någon gång, på en strandbrygga eller glasskiosk. Det är bra och hälsosamt att få ta ansvar tidigt.

Kärleken sprakade i det franska slottet

Sönerna Angelo och Alessio fick Charlotte Perrelli med sin före detta ex-make Nicola Perrelli, 53. Deras äktenskap tog slut 2008 och efter de träffade hon Anders Jensen, 45, som hon är gift med idag. De lever ett fartfyllt liv tillsammans med två egna barn och bonusdotter, Izabella. Paret gifte sig i augusti 2015 i det franska slottet Chateau d'Esclimont. Det lyxiga slottet ligger en timme utanför Paris. Kändisbröllopet var fullt av gäster, 120 svenska kändisar och vänner var på plats i kärleksslottet. Sönerna Angelo och Alessio ledde deras mor fram till den stora kärleken där de sa JA till varandra.

Sönerna i privatskola: ”Stolt mamma”

Det var inte Charlottes idé att sönerna skulle studera på internatskola berättar hon i en intervju i Amelia. Hon berättar att hennes äldsta son ville testa privatskola och Charlotte stod bakom beslutet, hon kontaktade skolan och blev glatt överraskad.

Annons

– Jag insåg jag att det är ju en fantastisk möjlighet, med en jättefin skola där barnen lär sig saker jag inte trodde var möjligt. De får en härlig gemenskap, hjälp med läxläsning, arrangerar kul aktiviteter tillsammans och kan utöva sina sporter, säger Charlotte till Amelia.

I ett Instagram inlägg berättar Perrelli hur stolt hon är över sina pojkar:

”Mina älskade små pojkar…. Nu 2 vuxna killar. Skolavslutning och så mycket känslor. Stolt mamma. Som jag Älskar er Angelo och Alessio”

FOTO: Jessica Gow/TT / Instagram

Annons