Charlotte Perrelli gifter sig igen – anledningen bakom bröllopet

CHARLOTTE PERRELLI, ANDERS JENSEN

Charlotte Perrelli har gift sig två gånger. Nu avslöjar hon att det kommer bli en tredje gång!
”Nu bestämde vi oss”, skriver hon på Instagram.
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

(0:31)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli och Anders Jensen gifte sig i augusti 2015 på det lyxiga franska slottet Chateau d'Esclimont, beläget en timme utanför Paris.

Bröllopet gick av stapeln under sensommaren i gassande eftermiddagssol och 120 svenska kändisar och vänner var på plats! Charlotte blev då ledd av sina söner och kom till slut fram till kärleken Anders Jensen.

Sedan dess har paret upplevt mycket tillsammans och idag lever de ett fartfyllt liv med massa resor och mysiga familjeaktiviteter.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför gifter sig Charlotte Perrelli en tredje gång

Mellan åren 2003-2009 var Charlotte gift med Nicola Perrelli och tillsammans har de barnen Angelo och Alessio. Nu har Nicola också gått vidare och tidigare i år gifte han sig med kärleken Christina Karlsson.

Anders och Charlotte hade världens härligaste och exklusiva bröllop för sju år sedan, men nu har de bestämt sig. Nu ska de ta äktenskapet till nya höjder. De gifter om sig!

”Nu bestämde vi oss. Efter att ha pratat om detta ett tag så blev vi igår övertygade och inspirerade. Dags att förnya löftena!!!!! Så häftigt att gifta om sig. Dessutom med samma man…. Och ganska lugnt och skönt när man vet att ens respektive kommer säga JA!!! Nu är frågan… hur och var??”, skriver Charlotte på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN