BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli gifter sig igen – anledningen bakom bröllopet

05 jun, 2022 
CHARLOTTE PERRELLI, ANDERS JENSEN
Charlotte Perrelli har gift sig två gånger. Nu avslöjar hon att det kommer bli en tredje gång!
”Nu bestämde vi oss”, skriver hon på Instagram.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Charlotte Perrelli och Anders Jensen gifte sig i augusti 2015 på det lyxiga franska slottet Chateau d'Esclimont, beläget en timme utanför Paris.

Bröllopet gick av stapeln under sensommaren i gassande eftermiddagssol och 120 svenska kändisar och vänner var på plats! Charlotte blev då ledd av sina söner och kom till slut fram till kärleken Anders Jensen.

Sedan dess har paret upplevt mycket tillsammans och idag lever de ett fartfyllt liv med massa resor och mysiga familjeaktiviteter.

Annons

Därför gifter sig Charlotte Perrelli en tredje gång

Mellan åren 2003-2009 var Charlotte gift med Nicola Perrelli och tillsammans har de barnen Angelo och Alessio. Nu har Nicola också gått vidare och tidigare i år gifte han sig med kärleken Christina Karlsson.

Anders och Charlotte hade världens härligaste och exklusiva bröllop för sju år sedan, men nu har de bestämt sig. Nu ska de ta äktenskapet till nya höjder. De gifter om sig!

”Nu bestämde vi oss. Efter att ha pratat om detta ett tag så blev vi igår övertygade och inspirerade. Dags att förnya löftena!!!!! Så häftigt att gifta om sig. Dessutom med samma man…. Och ganska lugnt och skönt när man vet att ens respektive kommer säga JA!!! Nu är frågan… hur och var??”, skriver Charlotte på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons