LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens vilda festnatt utomlands med Filip – nya bilderna

05 jun, 2022 
KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersen är på plats i Frankrike tillsammans med sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén. Det har gått vilt till på resan och det har blivit en hel del fest... Se bilderna här!
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Kristin Kaspersen, 52, har varit på ständigt resande fot de senaste två veckorna två av hennes senaste resor har båda gått till Frankrike!

Förra veckan satte sig Kristin på ett plan ner till franska La Rochelle, för att spela in Fångarna på fortet. Hon var då i samma lag som Viktor Frisk, 27, och hans pojkvän Andreas Gran, 40. Hur det gick för laget i tävlingen återstår att se, men olyckligtvis var oturen framme för Kristin. Hon kunde nämligen visa upp en skada som hon fick i samband med inspelningarna.

Nu, bara några dagar senare, är Kristin återigen tillbaka på fransk mark. Men denna gång är det ingen tv-inspelning på gång, utan den här gången är det för skojs skull.

Kristin Kaspersens sommarplaner: ”Fest”

Några fler som är med på resan är Kristins söner Filip Lamprecht, 24, och Leon Fahlén, 18. Anledningen till resan beror på att trion ska närvara på ett bröllop.

Annons

”Mot bröllop i Nice”, berättade Filip på sin Instagram-story inför resan.

”TOUCHDOWN”, förklarade han när de hade landat.

Sommaren som är på ingång ska Kristin däremot tillbringa i Sverige till stor del. Hon har nämligen lagt vantarna på en ny båt! Båten är av samma märke som den som Pernilla Wahlgren, 54, köpte förra året.

– Jag har massor av roliga sommarplaner. Men det händer så mycket, många som gifter sig, jag ska på fest, åka till Gotland, jag ska till Järvsö, åka till min pappa i Norge. Jag ser verkligen fram emot sommaren, men jag njuter av att ha den framför mig, har Kristin förklarat för Hänt.

Kristin Kaspersen visar upp festkvällen med sönerna

Nu har det första bröllopet gått av stapeln och Kristin verkar ha haft en underbar helg tillsammans med sönerna. Men det verkar också ha blivit en hel del fest, vilket Kristin tycker är roligt nu när båda sönerna är över 18 år.

”... så här fortsatt festen in på småtimmarna...”, skriver Kristin och fortsätter:

KRISTIN KASPERSEN

”Tack för en magisk kväll i kärlekens och glädjens tecken”

KRISTIN KASPERSEN

FOTO: Andreas Fadum, Christine Olsson/TT

Annons