LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens blodiga olycka – avslöjar sanningen bakom kulisserna

27 maj, 2022 
KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersen är i Frankrike för att spela in en ny säsong av Fångarna på fortet. Men det har gått farligt till. Nu visar hon upp skadan.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Kristin Kaspersen, 52, är en av Sveriges mest folkkära programledare och tv-profiler. Hon driver även sin egen podcast Nyfiken på, som även den verkar vara väldigt uppskattad bland svenska folket.

Kristin syns inte bara i sina egna kanaler. För tre år sedan ställde hon nämligen upp i Let's dance och dansade hem den ärofyllda dansskon, med andra ord kammade hon hem segern i tävlingen. Förra året gjorde hennes son Filip Lamprecht, 24, samma sak och glädjen i familjen var total.

Just nu är Kristin på plats i Frankrike för att spela in en ny säsong av Fångarna på fortet. Hon tävlar i lag med Viktor Frisk, 27, och hans pojkvän Andreas Gran, 43. Men nu har det hänt något riktigt olyckligt för Kristin...

Annons

Kristins otäcka händelse i Let's dance – blodiga olyckan

När Kristin var med i Let's dance 2019 stötte hon också på patrull. Det var under en dansträning som hon föll och fick ett jack i pannan. Under fredagsfinalerna kunde tittarna då se henne dansa med ett bandage på huvudet. För visso bar hon bandaget med stil och klass och matchade alltid hårbandet till resten av kläderna.

– Det var ett lyft, så hamnade jag på huvudet. Det var bara ren otur, Calle är otroligt trygg och safe så det blev ju, jag vet inte vad det var, vi båda fattade ingenting liksom, sa Kristin till Expressen efter händelsen och fortsatte:

– Ingen av oss såg att det blödde först. Sedan så sa de att ”nej, det blöder vi måste ringa ambulans” och jag bara ”nej, tejpa igen bara så kör vi”. Men sedan gick det ju inte att göra det då så då fick vi åka in.

Kristin tvingades då åka in akut med ambulans och sy nio stygn i pannan. Men detta var inget som stoppade henne från att avancera i tävlingen, snarare tvärtom. Tävlingsinstinkten inom henne blev bara ännu större och redan dagen efter sjukhusvistelsen var hon tillbaka i danslokalen.

Kristin Kaspersen skadad igen – visar upp jacket i pannan

Kristin verkar vara lite av en otursfågel för nu har olyckan varit framme igen. Återigen är det blod och skada mot pannan som hänt för den folkkära programledaren.

På Instagram visar hon nu upp skadan. Det är oklart om Kristin behövde uppsöka sjukhus den här gången.

Skadan inträffade under inspelningarna av Fångarna på fortet.

KRISTIN KASPERSEN
Krya på dig Kristin!

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, INSTAGRAM

Annons