Tommy Nilsson avslöjar ovanliga namnvalet till dottern – så ska hon heta

TOMMY NILSSON, LINDA OLSSON

Tommy Nilsson har nyligen blivit 6-barnspappa och i år beräknas han också bli gammelmorfar för andra gången!
Dottern är nu några veckor gammal och nu avslöjar han det ovanliga namnvalet – såhär ska hon heta!
0:56

Efter reklamen: Tommy Nilsson blir pappa igen

(0:56)

Slå på ljud

Det var i början av mars som Tommy Nilsson, 62, och hans flickvän Linda Olsson, 42, avslöjade den stora nyheten att de väntar barn. Detta genom att dela en bild på Instagram där man kunde se hennes gravidmage.

Tommy och Linda har varit ett par de senaste 14 åren och tillsammans har de den gemensamma sonen Tim. Men Tommy har betydligt fler barn än så, han är nämligen även pappa till barnen Isak Nilsson, 20, och Linn Nilsson, 28, som han har tillsammans med exet Malin Berghagen, 55. Malin har tidigare visat upp sonen Isak och så här ser han ut idag!

Men det är som sagt inte de enda barnen som Tommy kan kalla sig pappa till. Han har även barnen Angelica och Kalle från två tidigare förhållanden.

Schollin avslöjar: Därför har Peter Wahlgren, 58, flyttat hem

Tommy Nilsson blir gammelmorfar och pappa samma år

Angelica har sonen Robin Jonsson, vilket med andra ord är Tommys barnbarn. Robin och hans flickvän Tilde Andersson har ett barn tillsammans och nu väntar de också barn! Det här innebär att Tommy både blivit pappa och kommer bli gammelmorfar under 2022.

Tommy och Linda är ganska privata av sig på sociala medier och det dröjde ett tag innan de publicerade en bild på dottern. Därför kunde Hänt rycka in och avslöja den glada nyheten åt dem.

Nu har Linda däremot valt att bryta tystnaden och lägga upp en bild på dottern! Däremot har de varit mer hemlighetsfulla kring namnvalet till den nyfödda lilla bebisen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tommy Nilsson avslöjar ovanliga namnvalet till dottern

Men nu kan Hänt avslöja att dottern har fått ett namn!

Det är ingen mindre än Tommy Nilsson som avslöjar saken. Det är i samband med att han släpper sin nya låt Allting är du, som är tillägnad till Linda som han även berättar att dottern också finns med i låten.

Även om dottern inte nämns i låten så skriver nu Tommy att den är tillägnad till dottern som fått namnet Leona!

Linda har också avslöjat namnvalet på sin Instagram.

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!