BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Tommy Nilsson ska bli pappa igen – 20 år yngre flickvännen gravid

11 mar, 2022 
Tommy Nilsson
Artisten Tommy Nilsson, 62, ska bli sexbarnspappa!
Nu väntar han och 20 år yngre flickvännen Linda Olsson sitt andra gemensamma barn.
Annons
Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmorBrand logo
Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Tommy Nilsson, 62, och flickvännen Linda Olsson, 42, har varit ett par i över 14 år och under årens lopp har de gått igenom mycket ihop. Bland annat har vi fått se Tommy segla i tv-programmet Över Atlanten. När han kom i land på St Martin och återförenades med sin kärlek Linda var lyckan total.

Tommy och Linda har sonen Tim tillsammans och nu ska han alltså få ett litet syskon! Men det är inte första gången Tommy blir pappa, faktum är att han redan är pappa till fem barn.

Tommy Nilssons barn – ska bli pappa och gammelmorfar

Tommy Nilsson har barnen Isak Nilsson, 20, och Linn Nilsson, 28, tillsammans med exet Malin Berghagen, 55. Malin har tidigare visat upp sonen Isak och så här ser han ut idag!

Annons

Men det är som sagt inte de enda barnen som Tommy kan kalla sig pappa till. Han har även barnen Angelica och Kalle från två tidigare förhållanden.

Angelica har sonen Robin Jonsson, vilket med andra ord är Tommys barnbarn. Robin och hans flickvän Tilde Andersson har ett barn tillsammans och nu väntar de också barn! Det här innebär att Tommy kommer bli både pappa och gammelmorfar under 2022.

Tommy Nilssons bebislycka med flickvännen Linda

Det är i ett inlägg på Instagram som Linda nu delar med sig av den glada nyheten. Idag är dessutom ingen vanlig dag, för det är Tommys födelsedag! Så vad passar då bättre än att avslöja att de nu får tillökning i familjen.

”Grattis min fina älskade man på din dag! Älskar dig mer än någonsin och är så glad över var vi befinner oss idag, vår familj.”, skriver Linda till inlägget.

Bland bilderna som Linda lagt upp får vi nu se en stor gravidmage! Och i kommentarsfältet kryllar det av gratulanter och härliga hejarop.

”Åh vilken lycka! Stort grattis till Tommy Nilsson på födelsedagen och Er alla till livet som växer”, skriver dansbandsstjärnan Elisa Lindström.

”Åh! Stort grattis till er!!! Vilken lycka! Kärlek i massor!!”, skriver artisten Sonja Aldén.

Hänt har sökt Tommy Nilsson och Linda Olsson för en kommentar.

FOTO: TT

Annons