ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersen visar upp nya miljonköpet – bilden avslöjar lyckan

17 maj, 2022 
Angelica Hedlund
Ebba S. Dahlman
KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersen älskar friluftsliv och nu har hon investerat i en ny pryl som ska förgylla hennes sommar! Nu visar hon upp miljonköpet och berättar för Hänt om glädjen.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Kristin Kaspersen, 52, är en av Sveriges mest folkkära personer och sedan barnsben har hon stått i rampljuset. Kristin är ju nämligen dotter till Barbro ”Lill-babs” Svensson och den norska före detta landslagsmålvakten i fotboll, Kjell Kaspersen, 83.

Under våren 2018 drabbades Kristin och hennes systrar Malin Berghagen och CC av en tung tid när deras mamma gick bort. Exakt vad som hände med lägenheten är oklart, men enligt de två parterna ska de ha kommit till en överenskommelse.

Sedan dess har mycket hänt. Kristin har bland annat hunnit vinna Let's dance 2019, fått se sonen Filip Lamprecht, 24, vinna samma tävling två år senare och nu har hon även startat sin egen podd.

Annons

Kristins glädje för framtiden – berättar för Hänt

Dessutom är pandemin över och Kristin kan återigen åka och hälsa på sin pappa i Norge hur ofta hon vill!

När Hänt träffade henne på röda mattan inför Unicef-galan berättade hon mer om alla härliga planer som hon nu har framför sig.

– Jag har massor av roliga sommarplaner. Men det händer så mycket, många som gifter sig, jag ska på fest, åka till Gotland, jag ska till Järvsö, åka till min pappa i Norge. Jag ser verkligen fram emot sommaren, men jag njuter av att ha den framför mig, sa Kristin då.

I samma veva avslöjade hon också att hon lagt vantarna på en ny båt!

– Jag längtar efter båten, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Jag får en ny båt nu i maj. Så det ska bli superkul, jag längtar. Första trippen går ut i skärgården någonstans.

Kristins Kaspersens nya båt – så mycket kostar den

Och nu är båten äntligen i sin ägares händer! Båten som Kristin köpt är en Nimbus W9 och enligt Nimbus Stockholm ska den vara välutrustad och snabb. Den har en skandinavisk design och utrustad med högsta säkerhet och enkelhet.

Annons

Båten är 9,34 meter lång med en bredd på 2,95 meter. Det finns två sovplatser och den gör +40 knop.

Kristin är dock inte den enda som köpt båt från Nimbus Stockholm den senaste tiden. Förra året kunde Hänt rapportera om Pernilla Wahlgrens, 54, lyxköp från båtförsäljaren. Pernilla köpte då en Nimbus T9 till ett värde av hela 1 815 000 kr.

Hur mycket Kristins båt kostade exakt är i nuläget lite oklart. Men likadana båtar ligger ute för ungefär 2,3 miljoner kronor.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet, Instagram

Annons