Alexander Skarsgård avslöjar: ”Därför gick jag på gala utan byxor”

Alexander Skarsgård

En skräddarsydd kostym eller två är ingen ovanlig syn på röda mattan.
Men Alexander Skarsgård tog modet till en ny nivå när han dök upp byxlös i direktsändning!
0:40

Efter reklamen: Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

(0:40)

Slå på ljud

Om du någon gång har varit inne på 45-årige Alexander Skarsgårds sida på The Internet Movie database (IMDB) har du mötts av en bild på den svenske hunken iförd kavaj – men utan några brallor! Bilden, som togs på MTV Movie awards 2016, har förbryllat hans fans i flera år, och nu berättar han äntligen bakgrunden till det udda klädvalet.

Alexander Skarsgård: ”Zac Efron är så sexig”

Under galan delade svensken ut ett pris tillsammans med Samuel L. Jackson, 73, och det visar sig att den skyldige till den nakna klädseln i själva verket var Hollywood-skådisen Zac Efron, 34!

– Året innan hade Zac Efron tagit av sig skjortan på scenen under galan, och han är så sexig, säger Alex till sajten när han svarar på frågor från fansen.

Han fortsätter:

Alexander Skarsgård och Zac Efron

Alexander Skarsgård ville inte vara sämre än Zac Efron på MTV Awards...

– Jag bestämde mig för att också visa lite hud. Jag kunde inte ta av mig skjortan för det hade Zac redan gjort så då tänkte jag: ”Tja, då får jag väl ta av mig byxorna för det är minst lika sexigt”.

Det tog bara sex år, men nu har vi äntligen fått svaret!

Alexander Skarsgård har annars haft en intensiv vår. I april var det premiär för The Northamn, där Skarsgård också spelar huvudrollen, en mordisk och hämndlysten vikingakrigare.

✔︎ Andra svenska nakenchocker vi minns

  • 2017 kastade programledaren David Lindgren kläderna under en hyllad mellanakt i Melodifestivalen. Där och då föddes det numera välkända begreppet: ”Pappakropp”.
  • Idol-programledaren Pär Lernström ville inte vara sämre än Miley Cyrus. I idol-finalen 2013 kopierade han artistens omtalade musikvideo och nakensvingade på en stor rivningskula.
  • Christina Schollin har med åren kommit att bli en riktig influencer i sociala medier. 2019 hade hon dock inte koll på alla grejer när hon i en story råkade lägga upp en bild på maken Hans penis.
  • Hur gör man bäst reklam för ett nätapotek? Du sätter en naken Måns Zelmerlöw på en häst. Precis det hände 2019.

Kopplas ihop med Tuva Novotny

På premiärfesten ska skådespelarkollegan Tuva Novotny, 42, synts vid han sida. Det har under en längre tid cirkulerat kärleksrykten kring paret, och många har ställt sig frågan om de faktiskt är ett par. En fråga som också blev högaktuell när en gravid Tuva Novotny i slutet av april dök upp på Ellegalans röda matta.

Tuva ville dock inte kommentera vem som är pappa till barnet. Och när Alexander några veckor tidigare fick en fråga om kärleksryktena valde han att ducka helt och i stället skratta bort det.

Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonen

Se klippet här!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!