LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför stoppas Charlotte Perrelli – förbjuden att träffa bonusdottern

13 jun, 2022 
André Färnsveden
Närbild på Charlotte Perrelli till vänster. Bild på Anders Jensen till höger.
Sommaren är här och det betyder skolavslutningar och sommarlov för skolbarn. Charlotte Perrelli fick däremot inte vara med på sin bonusdotters firande. Hon skriver anledningen på sin blogg.
Annons
Theoz avslöjar – så går kärlekslivetBrand logo
Theoz avslöjar – så går kärlekslivet

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, vann Melodifestivalen 1999 med den klassiska låten Tusen och en natt. Samma år gick hon även segrande ur Eurovision Song Contest som den fjärde personen att vinna tävlingen med ett svenskt bidrag. Nio år senare vann hon Melodifestivalen igen men hade inte samma lycka när bidraget Hero kom på plats 18 i Eurovision.

Charlotte har även inriktat sig i träning och hälsa. Hon har släppt tre böcker och utvecklat en serie kosttillskott kallad Fit and smart by Charlotte Perrelli.

Därför gifter sig Charlotte Perrelli en tredje gång

Under 2003 gifte sig Charlotte med Nicola Perrelli, 53. De var gifta i fem år och fick sönerna Angelo och Alessio. Äktenskapet tog slut 2008, och sju år senare gifte Charlotte om sig med Anders Jensen, 45. Tillsammans har de två egna barn och Charlotte har även blivit bonusmamma åt Izabella, som är dotter till Anders och sportjournalisten och tv-profilen Suzanne Sjögren, 48.

Annons

Charlotte Perrelli gifte sig med Anders Jensen 2015. Då slog de till stort med ett lyxigt bröllop i Chateau d'Esclimont, ett fransk slott utanför Paris. Men bara ett bröllop var inte tillräckligt för makarna. De har nämligen bestämt sig för att styra upp ännu ett bröllop.

På Instagram delade Charlotte en bild på de båda tillsammans och skriver att det är dags igen. De har inte bestämt var eller hur än men hon känner sig säker på att båda åtminstone kommer att säga ja.

Därför förbjöds Charlotte från att medverka på bonusdotters skolavslutning

Juni är som bekant månaden för skolavslutningar och sommarlov. Många föräldrar samlas för se sina barn sjunga berömda sommarvisor och tacka sina lärare för den tid de delat under året. Men Charlotte fick inte närvara på sin bonusdotter, Izabellas avslutning.

Annons

I sin blogg delar hon bilder på från sonen Adrians avslutning. Hon berättar att han slutar fyran och ska börja i femman efter sommaren och visar bilder på honom tillsammans med sina klasskamrater. Sedan delar hon en bild på Izabella och berättar att hon inte fick vara på hennes avslutning. Det var nämligen inga föräldrar som fick närvara på hennes avslutning.

Som tur är kunde bjöd Izabella hem lite vänner för poolhäng, så Charlotte fick se lite firande iallafall!

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT / Karin Törnblom/TT

Annons