LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mia Parnevik om relationen till prinsessan Madeleine idag

13 jun, 2022 
prinsessan madeleine och mia parnevik
Både Mia Parnevik och prinsessan Madeleines familj är bosatta i Florida.
Men efter en tids tystnad berättar Mia nu om hur realtionen till Madeleine är idag.
Annons
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1Brand logo
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1

Nyligen nåddes vi av nyheten att Mia Parnevik, 54, är en av sommarvärdarna i P1:s storfavorit Sommar i P1. Den glada nyheten valde hon hålla hemlig – till och med för hennes familj.

För Expressen berättar hon att det känns otroligt hedrande att få möjligheten att vara sommarvärd.

– Gud, sommarprat är heligt på något sätt, jag har lyssnat sen jag var barn och jag har lyssnat på nästan varje sommarprat sen jag var liten, så det känns väldigt hedrande och stort och nu känns det jättepirrigt säger Mia och fortsätter berätta varför hon valde att hålla den stora nyheten hemlig

– Jag kände att det är så lätt att låta sig påverkas för alla har en relation till ”Sommar i P1”. Alla har en bra relation skulle jag säga och då blir det lätt att de kommer med förslag och då tror jag att man kanske inte skriver från sig själv.

Det kommande bröllopet i Sverige – Penny Parnevik gifter sig

Till vardags bor Mia i Florida tillsammans med sin make Jesper Parnevik, 57. Men under våren har paret tillbringat mycket tid i Sverige med anledning av hennes medverkan i Let's dance och nu dotter Penny Parneviks, 25, bröllop.

Annons

Det stora bröllopet mellan Penny och den före detta hockeyspelaren Douglas Murray, 42, ska äntligen äga rum – nämligen i helgen som kommer.

Paret hade planerat att gifta sig redan för två år sedan, men med anledning av coronapandemin har bröllopet blivit uppskjutet både en och två gånger.

Så är relationen mellan Mia och prinsessan Madeleine idag

Några som också är bosatta i Florida är inga mindre än prinsessan Madeleine och hennes familj. Och sanningen är den att familjen Parnevik är goda vänner till dem sedan flera år tillbaka.

I fredags var det ingen vanlig dag – det var nämligen Madeleines födelsedag och hennes tur att fylla 40 år. Till Expressen säger Mia att de kommer att fira henne.

– Jag kommer att fira men fira på mitt sätt, säger Mia.

Hon berättar också att det var ett tag sedan de sågs nu med anledning av att båda lever så fullspäckade liv.

– Nej alla har så fulla liv med små barn och vuxna barn och barnbarn. Det var ett tag sen. Vi skulle ha setts på möhippa i Miami för en gemensam väninna men tyvärr så var jag på andra sidan jordklotet och gjorde Let's dance och hon var i Miami.

FOTO: Karin Törnblom/TT /

Annons