ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bilderna inifrån Charlotte Perrelli och Anders Jensens lyxiga fjällvilla

20 nov, 2022 
anders jensen, charlotte perrelli
Nyligen stod det klart att Charlotte Perrelli och Anders Jensen sålt sitt hus i Marbella och prislappen landade på 69 miljoner kronor. Men huset i Åre har de kvar – här är bilderna inifrån den lyxiga fjällvillan!
Annons
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

Charlotte Perrelli, 48, och Anders Jensen, 45, är ett av Sveriges hetaste kändispar. De gifte sig år 2015 och sedan dess har mycket hänt. Bland annat har de sönerna Adrian, 9, och Alvin, 4, ihop. Charlotte har även sönerna Angelo, 18, och Alessio, 17, från ett tidigare äktenskap och Anders har dottern Izabella, 14, från tidigare.

Bonusfamiljen lever idag ett liv som kantas av lyx. Till vardags bor de i en jättevilla på 800 kvadratmeter i Djursholm, under vintern beger de sig till sin pampiga fjällvilla i Åre, och under somrarna har de under tre års tid njutit av lediga dagar i lyxhuset i Marbella.

Anders Jensen om husförsäljningen i Marbella

Men nyligen kunde Hänt rapportera att lyxvillan är såld. Utropspriset låg på drygt 72 miljoner svenska kronor men vid försäljningen fick paret 69 miljoner kronor.

Annons

Enligt en källa till Hänt ska makarna ha gjort en vinst på 2 miljoner euro och Anders har berättat att allt gick väldigt bra.

”Jag kan säga att vi är nöjda med försäljningen. Det gick väldigt snabbt och smärtfritt och såldes redan på den tredje privata visningen. Det är lite vemodigt att sälja eftersom vi verkligen älskar detta hus, men vi är exalterade över vårt nya hus och vår kommande resa”, skrev han i ett meddelande till Hänt.

Men det är ju som sagt inte bara huset i Marbella som familjen njuter av och tillbringar mycket tid. Sedan 2016 har de även huserat uppe i Åre och idag älskar de sin lyxiga fjällvilla. Men vägen dit har inte varit helt spikrak.

Bilderna inifrån huset i Åre

Charlotte och Anders byggde nämligen först ett hus som de inte blev så nöjda med.

”Vi är så sugna på att bygga lite större med fri sikt över fjället och Åresjön. Vi gjorde en liten felkalkylering med det hus som vi byggt nu och med det som byggts framför oss och inser att vi tappat så mycket av utsikten. Känns väldigt trist.”, skrev Charlotte Perrelli på sin blogg.

Annons

Då byggdes hus nummer två, där familjen bor kvar än idag och de fullkomligt älskar läget, utsikten och det fantastiska ljusinsläppet. Charlotte delar gärna med sig av sitt liv på sociala medier och på bloggen. Nyligen var familjen på plats i Åre och njöt av den kyliga luften och krispiga mornar.

”Vilken morgon! Krispigt och hög luft. Solen och daggen…. Snart nybakade dinkelfrallor och mysfrukost med ljudet av sprakandet från den öppna spisen. Åre”, skriver Charlotte följt av ett hjärta.

Här är fler bilder från hur det ser ut i den lyxiga fjällvillan.

FOTO: Adam Ihse/TT, Karin Törnblom/TT

Annons