AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli har sålt lyxvillan – så många miljoner får de

15 nov, 2022 
Charlotte och Anders
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har sålt sin lyxvilla i Marbella.
Nu delar Anders med sig av de första orden gällande den enorma miljonaffären.
”Det gick väldigt snabbt och smärtfritt”, skriver Anders Jensen i ett meddelande till Hänt.
Annons
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45, avslöjade tidigare under hösten att de går i flyttankar. Det visade sig nämligen att den spektakulär sommarvillan i semesterparadiset Marbella, i Spanien låg ute till försäljning.

Enorma förmögenheten – så mycket värderades villan till

Det var härom året som Charlotte och Anders köpte villan för drygt 50 miljoner kronor. När villan nu lades ut till försäljning såg den ut att ha ökat avsevärt, utgångspriset ligger i dagsläget på 6 750 000 euro, vilket motsvarar närmare 74 miljoner kronor. En av Charlotte och Anders mäklare har tidigare kommenterat försäljningen i ett mail till Hänt.

”De senaste försäljningarna i området har legat över den här prisnivån, så den här försäljningen kommer att hamna på eller väldigt nära utgångspriset med stor sannolikhet. Det har redan varit flertalet visningar trots att den precis kommit ut och det är bara en tidsfråga innan den säljs då intresset är mycket stor”.

Första orden om miljonaffären: ”Fler än vi som föll pladask”

Nu står det klart att Charlotte och familjen har fått semesterhuset sålt. I ett inlägg på Instagram berättar hon om lyckan över försäljningen.

Annons

”SOLD…. Vi har några månader kvar att tillbringa här men sedan lämnar vi över nycklarna till nästa ägare. Som vi har njutit av detta ställe. Hela familjen och släkten. Tack Oak Valley för allt…. Nu väntar nya äventyr. Efter bara tre visningar…. Fler än vi som föll pladask för detta ställe”, skriver Charlotte på Instagram.

När Hänt når Anders Jensen berättar han om den stora lyckan över att försäljningen nu är avslutad.

”Jag kan säga att vi är nöjda med försäljningen. Det gick väldigt snabbt och smärtfritt och såldes redan på den tredje privata visningen.Det är lite vemodigt att sälja eftersom vi verkligen älskar detta hus, men vi är exalterade över vårt nya hus och vår kommande resa”, skriver Anders i ett meddelande till Hänt.

Så många miljoner såldes villan i Marbella för

Hänt kan även avslöja vad slutpriset landade på. En källa uppger för Hänt att makarna gjorde en vinst på 2 miljoner euro. Slutpriset landade nämligen på 6,4 miljoner euro, vilket motsvarar strax över 69 miljoner svenska kronor.

Charlotte Perrelli har själv kommenterat försäljningen under en intervju med Hänt. Häromveckan berättade hon hur läget såg ut vid tillfället.

– Nej, vi har faktiskt bara haft ett par visningar tror jag. Så det är precis i startgroparna men vi har inte öppna visningar så utan det är mer specifika för dem som kanske är intresserade, sa då Charlotte till Hänt.

Men nu står det alltså klart att någon annan har lagt vantarna på Perrellis lyxhus.

FOTO: TT/Instagram

Annons