hänt exklusivt

Charlotte Perrelli om försäljningen av enorma lyxvillan i Marbella

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrellis och Anders Jensen försöker sälja huset i Spanien.
Nu avslöjar de hur det går med försäljningen av lyxvillan.
– Vi har inte öppna visningar, säger Charlotte Perrelli.
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"
0:20

Efter reklamen: Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

(0:20)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 45, är gifta sedan sju år tillbaka och bor till vardags i en lyxig villa i Danderyd, norr om Stockholm. Men det är inte parets enda bostad. För tre år sedan bestämde de sig nämligen för att köpa ännu en villa i varmare breddgrader, och slog till på en drömkåk i Marbella.

Men tidigare i år kom beskedet om att de hade valt att sälja huset i Spanien. Nu kommer Charlotte med ett nytt besked om försäljningen!

Charlotte Perrellis drömkåk till salu

När Charlotte och Anders köpte huset ryktades priset ligga på 50 miljoner kronor, något som hon själv inte ville kommentera vid tillfället.

– Jag låtsas att jag inte hörde den där frågan. Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera, sa hon till tidningen när hon köpte villan, svarade Charlotte i en intervju med Expressen.

När de nu har lagt ut den stora villan till försäljning är priset helt annorlunda. Utgångspriset ligger nämligen på 6 750 000 euro, vilket motsvarar drygt 72 miljoner svenska kronor!

Mäklarfirman Norwegian Real Estates har lagt ut bilder på huset på Instagram, se bilderna här:

Nya orden om Charlotte Perrellis villa i Marbella

Men det verkar inte som att paret har lyckats hitta någon köpare till huset, även om ett par stycken har visat ett intresse för villan.

När Hänt möter Charlotte och Anders på premiären av En värld av Skifs, berättar artisten att de fortfarande är i början av processen att sälja huset.

– Nej, vi har faktiskt bara haft ett par visningar tror jag, säger Charlotte och tittar på Anders som instämmer innan hon fortsätter:

– Så det är precis i startgroparna men vi har inte öppna visningar så utan det är mer specifika för dem som kanske är intresserade, säger Charlotte till Hänt.

Vad nästa köp blir verkar inte paret ha bestämt än. Däremot är Anders inne på att köpa ett nytt hus utomlands. I en tidigare intervju med Hänt fick de frågan huruvida nästa hus blir i Sverige eller inte.

– Kanske, kanske, säger Charlotte om att hålla sig till Sverige.

– Kommer nog bli något nytt utomlands också, säger Anders Jensen.

FOTO: Jennifer Iversen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN