ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli om att ta över Allsång på Skansen: ”Känns...”

07 okt, 2022 
Michaela Mastad
André Färnsveden
Karriären är på topp för Charlotte Perrelli.
Nu kan hon dela med sig av ett nytt besked – nämligen som programledare i tv.
– Jag villl, säger hon till Hänt.
Annons
Charlotte Perrelli om att ta över Allsång på SkansenBrand logo
Charlotte Perrelli om att ta över Allsång på Skansen

Det var i somras som vi kunde mötas av beskedet att den folkkära artisten Charlotte Perrelli skulle ta ett steg tillbaka i karriären och att det var hennes make Anders Jensens tur att fokusera på jobb en tid framöver.

Det var på bloggen som Perrelli berättade mer om beslutet:

”När Anders och jag träffades för tio år sedan var jag mitt uppe i min karriär. Extremt busy och tyckte inte riktigt jag hade tid med kärlek. Jag skulle precis släppa min andra träningsbok, göra Mello med The Girl och ett helt album. Släppa en hel kollektion med parfymer och krämer ….. det var mycket promotion och fulltecknad kalender, varje dag!”, berättar Charlotte Perrelli nu, och hon fortsätter:

”Första åren tillsammans jobbade jag otroligt mycket och hårt som jag alltid gjort. Anders reste med mig överallt. Långa turnéer.”

Annons

Charlotte Perrelli lägger ned – stöttar maken

Artisten var också tydlig med i inlägget att hon inte kommer sluta arbeta helt. Men att hon skulle tillbringa mer tid åt hemmet i Djursholm och barnen. Samt att hon skulle stötta maken mer framöver när han behöver fokusera på karriären.

Vad gäller parets första möte har Charlotte Perrelli tidigare öppnat upp i dokumentären Charlotte Perrelli: Flickan från Småland där hon gör klar att det var Anders Jensen som tog kontakt med henne på Facebook.

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, säger hon i dokumentären.

Charlotte Perrelli om att ta över Allsången efter Sanna


Men även om Charlotte Perrelli har tagit ett steg tillbaka i karriären så kan vi fortfarande se henne på röda mattan på olika event. Nyligen träffade Hänt Charlotte och maken Anders när de var på premiären av Björn Skifs nya show En värld av skifs. Då kunde artisten ge oss ett nytt avslöjande om hennes framtid – nämligen inom allsången.

Det har länge ryktats om vem som kommer ta över stafettpinnen som allsångsledare efter Sanna Nielsen och flera har velat se Perrelli se i rollen. Men nu ger hon svar på tal och berättar hur det egentligen ligger till.

– Jag kommer jättegärna dit som gäst och sjunger men nej det är inte “my cup of tea”, jag vet inte riktigt vad som skulle krävas för att jag skulle hoppa på den riktigt, men nej det är ingenting som känns självklart såhär, säger Charlotte.

Annons