ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrellis ord om försäljningen av lyxvillan – nya flytten: ”Utomlands”

09 sep, 2022 
André Färnsveden
Charlotte Perrelli.
Charlotte Perrellis och Anders Jensens lyxvilla i Marbella är ute till försäljning.
Nu svarar makarna på frågan om varför de säljer lyxvillan.
Läs mer här!
Annons
Charlotte Perrelli om huset i MarbellaBrand logo
Charlotte Perrelli om huset i Marbella

Sångerskan Charlotte Perrelli, 47, var tidigare gift med Nicola Perrelli, 53, med vilken hon fick sönerna Alessio och Angelo. Men 2008, samma år som artisten vann Melodifestivalen, bestämde makarna för att skilja sig.

Sju år senare gifte Charlotte sig med affärsmannen Anders Jensen, 45, och fick barnen Alvin och Adrian. Till vardags bor den stora familjen i en villa i Danderyd, norr om Stockholm.

De har även en stor semester villa i Marbella i Spanien. Men nu verkar det som att paret planerar för ett miljöombyte.

Charlotte Perrellis drömkåk i Marbella till salu – för drygt 72 miljoner kronor

Charlotte och Anders köpte huset för tre år sedan. Enligt rykten kostade villan 50 miljoner kronor, något Charlotte inte ville kommentera på när hon pratade med Expressen.

Annons

– Jag låtsas att jag inte hörde den där frågan. Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera, sa hon till tidningen när hon köpte villan, svarade Charlotte tidningen då.

När Hänt når mäklaren på Norwegian real estates i dagarna, bekräftar han att villan i Spanien är till salu.

– Ägaren vill sälja huset. Vi har inte lagt ut huset på hemsidan, utan vi gör mest privata visningar för intressenter, säger mäklaren till Hänt.

Mäklarbyrån har publicerat bilder på villan och skrivet priset som den ligger ute till, nämligen ett utgångspris på 6 750 000 euro, vilket motsvarar drygt 72 miljoner svenska kronor.

Se bilderna här nedan:

Charlotte Perrelli och Anders Jensen egna ord om försäljningen av lyxvillan

När Hänt möter Charlotte och Anders på röda mattan inför premiären av musikalen Bodyguard, bekräftar makarna att de ska sälja villan. De är återhållsamma med att avslöja anledningen bakom beslutet.

– Ja, säger Charlotte Perrelli i frågan om försäljningen av huset.

Varför det?

– Vi kan återkomma om det lite senare. Vi har lite idéer, men det stämmer vi ska sälja det, svarar Anders Jensen på frågan.

När paret får frågan om de istället ska stanna i Sverige, förklarar de att det kan komma att bli ett nytt hus utomlands.

– Kanske, kanske, säger Charlotte om att hålla sig till Sverige.

– Kommer nog bli något nytt utomlands också, säger Anders Jensen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons