LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför säljer Charlotte Perrelli och Anders Jensen lyxvillan

04 sep, 2022 
Charlotte Perrelli, Anders Jensen
Det var nyligen som Hänt kunde avslöja att Charlotte Perrelli och Anders Jensen säljer sin 72-miljoners villa i Marbella.
Nu avslöjar paret anledningen bakom flytten.
– Familjen växer, säger Perrelli till Expressen.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Den folkkära artisten Charlotte Perrelli, 47, och hennes stora kärlek och Anders Jensen, 45, lever ett liv av lyx och flärd. Paret är bosatt i en villa på Djursholm som minst sagt utstrålar lyx!

Men det slutar inte där, Charlotte och Anders spenderar mycket tid i deras sommarhus på Marbella som är precis lika exklusivt som deras andra bostäder. Nyligen kunde vi mötas av nyheten att den exklusiva villan ligger uppe till försäljning. Nu avslöjar Charlotte Perrelli varför!

Charlotte Perrelli och Anders Jensen säljer miljonvillan

Villan som ligger uppe till försäljning ligger i norra Marbella och enligt rykten ska lyxhuset ha kostat paret 50 miljoner kronor. När Charlotte blev intervjuad av Aftonbladet ville hon inte kommentera kostnaden på exklusiva villan.

Annons

– Jag låtsas att jag inte hörde den där frågan. Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera, berättade hon för tidningen när villan köptes för tre år sedan.

På Instagram har vi fått tagit del av fina bilder på villan och familjens lyckliga stunder i Marbella. Men trots det så kunde mäklaren på Norwegian Real Estates nyligen bekräfta för Hänt att paret är i full gång med att försöka få huset sålt.

– Ägaren vill sälja huset. Vi har inte lagt ut huset på hemsidan, utan vi gör mest privata visningar för intressenter, säger mäklaren.

Han kunde däremot inte bekräfta säljarnas namn, eftersom de bett att få vara privata.

Därför säljer Charlotte Perrelli och Anders Jensen miljonvillan: ”Familjen växer”

Men nu har Charlotte Perrelli tagit bladet från munnen angående husförsäljningen och i en intervju med Expressen berättar hon att huset som är till salu är deras.

”Det stämmer. Familjen växer och behoven ser annorlunda ut”, skriver hon i ett sms till tidningen.

Charlotte och Anders har två gemensamma barn; Alvin, 3, och Adrian, 9. Och Charlotte har dessutom barnen Angelo, 18, och Alessio, 16, sedan ett tidigare äktenskap och Anders har en dotter från en tidigare relation. En minst sagt stor familj! Kanske har äldsta sonen Angelo träffat någon? Eller ska familjen skaffa ett husdjur? Det får framtiden visa!

FOTO: TV4, Adam Ihse/TT

Annons