Charlotte Perrellis miljonarv – nu berättar hon om nya huset

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen.

Charlotte Perrelli har ärvt en släktgård från 1680- talet.
Nu berättar hon om sina storslagna planer för markerna.
”Kanske vi ska anlägga en liten sjö”, skriver artisten på Instagram.
4 svenska kändisar som fått barn efter 40
1:03

Efter reklamen: 4 svenska kändisar som fått barn efter 40

(1:03)

Slå på ljud

Den folkkära schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, tog svenska folket med storm när hon vann Melodifestivalen 1999 med den klassiska låten Tusen och en natt. Hon tog även hem vinsten i Eurovision Song Contest samma år.

Charlotte har också släppt tre böcker och utvecklat en serie kosttillskott kallad Fit and smart by Charlotte Perrelli. En kvinna med många järn i elden med andra ord!

Charlotte Perrellis familjeliv med barnen och maken Anders

Charlotte Perrelli har sedan ett tidigare äktenskap med Nicola Perrelli, 53, sönerna Angelo och Alessio. Ex-makarna var gifta mellan 2003 till 2008.

Sju år efter skilsmässan gifte sig Charlotte med sin nuvarande make Anders Jensen, 45. Paret slog till med ett riktigt lyxbröllop i Chateau d'Esclimont, ett fransk slott utanför Paris.

Tillsammans har de två barn Alvin och Adrian. Charlotte är även bonusmamma till dotter Izabella, som Anders alltså har sedan en tidigare relation.

Schlagerdrottningen lyxliv

Charlotte och Anders lever ett riktigt lyxliv. När de inte är i sin lyxvilla på Djursholm tillbringar de mycket tid i deras semesterhus i Marbella. Makarna köpte sitt drömhus, som ligger i det exklusiva området El Madroñal, i Spanien, för drygt två år sedan.

Villan i Spanien är nästan 800 kvadratmeter stor, har sju badrum och en terrass på hela 543 kvadratmeter. Huset har också en stor infinity-pool med utsikt över havet på 50 kvadratmeter. Paret har även ett fritidshus i Åre.

Charlotte har minst sagt många hem, och nu ärver hon även en gård!

Charlotte Perrellis arv – en släktgård från 1680 talet

Charlotte Perrelli har nämligen en släktgård som har funnits i familjen sedan 1680. Gården har gått i arv i flera generationer. På Instagram berättar artisten nu hur hon ska förvalta gården.

Älskade släktgård. Sedan 1680 har den funnits i vår familj….. hur förvaltar man ett sådant arv? På bästa sätt…? Från början med 160 hektar skog!! Avstyckat och sålt en del till kyrkan idag. Men så mycket historia här finns. Sååå mäktigt. Så mycket större än en människas livstid här. Med släktingar som utvandrat till ”Amerika” Seattle och ättlingar som varit här och hälsat på. Älskar denna plats”.

Charlotte Perrelli har stora planer för huset och framtiden. Den kommande tiden ser det ut att stå en hel del renoveringar på schemat.

Vi funderar på att bygga hus här och rusta upp det som behövs. Det känns som vår skyldighet… så det kan leva vidare i vår släkt i 400 år till, minst. Utan arv och historia är vi rotlösa. Kanske vi ska anlägga en liten sjö? El bygga en mindre golfbana för att stimulera ungdomarna och dessutom få dem att älska denna plats på samma sätt som vi. Igår tog vi en tur med gamla A-Forden från 1930 och morbror Gert körde barnen på tur. Fint. Tack.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Adam Ihse/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN