Charlotte Perrellis dyra köp på semestern – Anders i chock efter upptäckten

Charlotte Perrellis dyra köp på semestern – Anders i chock efter upptäckten

Charlotte Perrelli och familjen har en lyxvilla i Marbella i Spanien. Nu avslöjar hon den vansinnigt höga prislappen på semestern.
”Anders var inte helt nöjd”, skriver Charlotte.
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

(0:31)

Slå på ljud

För ett par år sedan köpte Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45, en stor lyxvilla i Marbella i Spanien.

Villan är hela 800 kvadratmeter stor och har fem sovrum, sju badrum, egen pool, vinkällare och en terass med magisk utsikt över bergen och havet. Det finns med andra ord en hel del yta som parets barn kan leka på.

Charlotte och Anders har sönerna Adrian, 8, och Alvin, 3, ihop. Tillsammans med ex-maken Nicola Perrelli har Charlotte även sönerna Angelo, 18, och Alessio, 16, medan Anders har dottern Izabelle, 14, med TV4-profilen Suzanne Sjögren.

Charlotte Perrelli om prislappen på lyxvillan i Spanien

Paret har i många år semestrat och bott i spanska Torrevieja men köpte 2019 den nya lyxvillan i Marbella. Charlotte har berättat att hon och maken Anders letade i över två år innan de hittade det rätta huset.

Enligt rykten ska prislappen för villan landat på närmare 50 miljoner kronor, men det är inget som Charlotte vill kommentera.

– Jag låtsas att jag inte hörde den där frågan. Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera, har hon sagt i en intervju med Aftonbladet.

Svindlande prislappen på semestern – maken Anders i chock

På sin blogg skriver Charlotte om hur familjen tog en dagstripp ner till stranden för att njuta av det soliga vädret.

En superfin strand utan en massa stenar. Sjukt god mat, härliga solosängar och underbar inredning på restaurangen. Kunde varit perfekt!!!”, skriver Charlotte på bloggen.

Dock blev det inte riktigt som Charlotte tänkt sig. I inlägget skriver hon att det spelades väldigt hög musik och att servicen på stranden tog lång tid, men det var inte det enda!

”Njae…. Åker inte tillbaka imorgon om man säger så. Undrar om det var en speciell händelse?! Solsängen kostade 7000!!!! (missade den detaljen att fråga innan……)”, skriver hon.

Charlottes make Anders fick sig en chock när hon berättade var solsängarna kostade.

”Anders var inte helt nöjd och tyckte jag var helt vild som inte hade kollat upp det innan…..”, avslutar hon inlägget.

Det var inte en dålig prislapp för en solsäng på stranden!

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN