Charlotte Perrellis son till sjukhus i Spanien: ”Blev orolig”

Charlotte Perrellis son till sjukhus i Spanien: ”Blev orolig”

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har tillsammans två söner.
Mitt under den lyxiga semestern i Spanien kör hon sin yngsta son till sjukhuset.
”Blev orolig”
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

(0:31)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 47, är en av våra största kvinnliga sångerskor och hon har gjort sig ett mycket känt namn främst under 00-talet.

Melodifestivalen är något hon är mycket bekant med – hon har nämligen varit med och tävlat fem gånger. Dessutom har hon varit programledare för den stora musiktävlingen.

Charlotte har haft låtar som toppat listorna inte bara i Sverige – sanningen är den att hon är populär i grannländerna, England, Belgien och Nederländerna också.

Så träffade Charlotte sin make – var skeptisk till en början

Sin första make var Nicola Perrelli – tidigare Ingrosso, som är bror till Vito och Emilio Ingrosso. Paret var gifta mellan 2003 och 2008. Tillsammans fick paret två söner – Angelo Perrelli, 18, och Alessio Perrelli, 16.

Några år senare hittade hon kärleken på nytt i den framgångsrika företagsledaren Anders Jensen, 45. 2015 ingick paret äktenskap och har även de har fått två barn – Adrian Romeo Perrelli-Jensen, 8, och Alvin Loui Perrelli-Jensen, 3.

Parets kärlekshistoria började med att Anders tog mod till sig och skrev till schlagerdrottningen på Facebook – något hon var aningen skeptisk till. Men de beslöt sig för att ses och några år senare stod paret på det franska slottet Chateau d'Esclimont och gifte sig.

Yngsta sonen till sjukhus – mitt under semestern

Efter förra helgens bröllop för Jessica Wahlgren och Magnus Norman som Charlotte och maken Anders var gäster på så tog de familjen och åkte iväg på en lyxig semester till Spanien. Paret äger nämligen en 800 kvadratmeter stor lyxvilla i Marbella.

Men något som fick Charlotte att bli orolig mitt under de fridfulla timmarna på stranden hände plötsligt och hon beslöt sig för att ta sin yngste son till sjukhuset.

Sonen hade nämligen fått några ovanliga bett på överarmen som hon misstänkte kunde vara borrelia.

Åkte till doktorn och visade upp detta bett. Översta. Blev orolig för borrelia men det finns tydligen inte i Spanien?!” skrev hon på sin blogg.

FOTO: Discovery+/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN