LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför avbröts Jessica och Magnus bröllopsfest – gästerna fick gå hem

24 jun, 2022 
Jessica Wahlgren och tennislegendaren Magnus Norman har precis gift sig.
Nu berättar Jessica om varför den kändistäta bröllopsfesten avbröts – och gästerna fick lämna.
Annons
Linus Wahlgren berättar om stora intressetBrand logo
Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Paret fann kärleken i varandra för två år sedan och i fjol nåddes vi av det glada beskedet att de förlovat sig. Ceremonin ägde rum i Väddö kyrka och bröllopsfesten på Grisslehamns havsbad. Och det var minst sagt en kändistät tillställning.

Offentliga personer som Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgren, Kristin Kaspersen och Sofia Wistam – för att nämna några – var på plats för att fira äktenskapet tillsammans med bröllopsparet.

Jessicas relation till ex-maken Linus Wahlgren

Jessica var tidigare gift med skådespelaren Linus Wahlgren, 45, och tillsammans fick de två barn – Linn Wahlgren och Colin Wahlgren.

Annons

Linus är bror till Pernilla Wahlgren och det har resulterat i att Jessica och Pernilla är mycket goda vänner. Sanningen är den att Jessica även jobbar för Pernilla då hon är make-up artist. Så att hon fortfarande umgås i Wahlgren-kretsen är inte alls konstigt.

Relationen mellan henne och ex-maken är fortfarande väldigt bra trots att paret valde att gå skilda vägar, något hon berättat om i podcasten Bathinas skilda möten.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, har Jessica berättat i podcasten Bathinas skilda möten.

Bröllopsfesten avbröts abrupt – gästerna fick lämna

Efter ceremonin och en lång middag med sång och fina tal väntades dans. I Jessica och Hannas podcast Å andra sidan beskriver de festen som otroligt rolig och att de dansade tills de fick blåsor under fötterna.

Men mitt under den pågående festen är gästerna tvungna att lämna den goda bröllopsstämningen. Detta verkar alltså bero på att de inte hyrt lokalen längre än en viss tid.

– Vi har förlängt det med en timme redan, alla är så på och vill inte att det ska ta slut. Men vi får inte fortsätta längre, berättar Jessica i podcasten och förklarar att gästerna istället satte sig ute på terassen för att prata om den lyckade kvällen.

I skrivande stund befinner sig det nygifta paret på en välförtjänt bröllopsresa i Italien. Det ser underbart ut!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons