LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linus Wahlgren om träffarna med exet Jessica Wahlgren

19 jun, 2022 
André Färnsveden
Ex-makarna var tillsammans i tio år innan de beslutade att skilja sig.
Nu berättar Linus Wahlgren om okända träffarna med ex-hustrun Jessica Wahlgren.
Läs allt här!
Annons
Linus Wahlgren berättar om stora intressetBrand logo
Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Skådespelaren Linus Wahlgren, 45, är del av Sveriges kanske mest kända familj. Han är son till Christina Schollin, 84, och Hans Wahlgren, 84. I syskonskaran finns också den välkända radioprofilen Niclas Wahlgren, 56, och realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54.

Han var tidigare gift med Jessica Wahlgren, 47, men efter ett tio år långt förhållande blev bråken för många för att orka med och paret ansökte om skilsmässa. Tillsammans har de två barn; Linn och Colin.

Idag är ex-makarna mycket goda vänner och engagerade föräldrar. Ett par år efter separationen hittade Jessica kärleken på nytt i den tidigare tennisspelaren Magnus Norman, 46.

Jessica Wahlgren i tårar inför bröllop: ”Sån ångest”

I helgen ringde kyrkklockorna för det lyckliga paret Jessica och Magnus. De hade en stor kändistät bröllopsfest under lördagen. Nu väntar bröllopsresan för det nygifta paret. Men det hela höll på att sluta i en katastrof för Jessica bara dagar innan bröllopet.

Annons

I det senaste avsnittet av den egna podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar nämligen Jessica om händelsen. Hon hade varit ute och ätit med vänner. När hon senare kom hem upptäckte hon att hennes väska var borta. En väska som också råkade innehålla hennes värdefulla pass.

– Vi åker på bröllopsresa på måndag och alla vet ju hur det är med pass just nu. Det är helt sjukt, min väska är borta, vi letar överallt, säger Jessica.

Hon letade överallt och även Magnus hjälpte till. Men väskan syntes inte till någonstans. Till slut kom Jessica på att de hade åkt taxi från restaurangen och kontaktade föraren. Och den visade sig vara där hon hade lämnat den!

Linus Wahlgren om träffarna med exet Jessica Wahlgren

Men varför träffar Jessica nu ex-maken Linus? Jo, Jessica har jobbat som make up-artist för svägerskan Pernillas show Pernilla Wahlgren har fått hybris, i flera år.

Annons

I höst ansluter sig ex-maken Linus till föreställningen efter att en medlem i ensemblen, Ola Forssmed, 48, hoppat av. Det innebär att de två ex-makarna Linus och Jessica kommer att bli kollegor och åka på turné ihop.

Tidigare i april pratade Linus om hur det ska bli att jobba med Jessica, som Expressen tidigare rapporterat om.

Att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag också galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt!”, skriver han.

Vidare i det senaste poddavsnittet berättar Jessica dock att hon kanske inte kommer ha möjlighet att åka ut på turné med Hybris-gänget och ex-maken

– Det är så många som har frågat ”Hur känns det?”, men vi är ju vänner. Det enda som blir ett problem är ju logistiken med barn och hund. Så jag kommer att vara med i Stockholm men sen kommer jag också att sluta för att få ihop logistiken med barn och allting hemma, säger hon.

FOTO: Jonas Hessman/TT, TV4

Annons