Idol 2023 marknadsföring banner

Så är Linus Wahlgrens relation till Jessicas blivande make

30 maj, 2022 
JESSICA WAHLGREN, MAGNUS NORMAN, LINUS WAHLGREN
Ex-makarna Linus och Jessica Wahlgren var ett par i tio år och har barnen Linn och Colin ihop.
Nu ska Jessica gifta sig på nytt med Magnus Norman.
Läs här för att veta hur Linus relation till Magnus är.
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Linus Wahlgren, 45, och Jessica Wahlgren, 47, gick skilda vägar efter tio år ihop. De var gifta och har barnen Linn, 16, och Colin, 12, tillsammans.

Men deras kärlekssaga började egentligen med en tabbe.

– Han ringde fel en dag och jag fattade inte vem det var. Han skulle egentligen ringa Jessica Almenäs, visade det sig, men så ringde han fel av misstag, har Jessica tidigare berättat.

Idag har Jessica funnit kärleken i tennisproffset Magnus Norman, 45. De bor ihop och snart går deras efterlängtade bröllop av stapeln!

Recept.se Nyhetsbrev

Jessica Wahlgren om skilsmässan från Linus Wahlgren

I sin podcast Jessica & Hanna – Å andra sidan, som Jessica har tillsammans med artisten Hanna Hedlund, 47, har Jessica tidigare berättat om den jobbiga skilsmässan.

Annons

– Det är klart att det alltid kommer vara en sorg att vi inte ska vara en familj, och då och då så sköljer en känsla av misslyckande över mig. Liksom vad fan jag skulle inte skilja mig, jag hade bestämt det, säger Jessica i podden.

Hon har också berättat att problemet aldrig var bristen på känslor, utan bråken som hela tiden uppstod.

– Vi var fortfarande kära, men vi kunde liksom inte, vi bråkade sönder. Vi kunde inte kommunicera. Det var lite jobbigt att ta ett beslut när man fortfarande har känslor för någon. Det är inte att det är helt dött och man bara är vänner och man har växt ifrån varandra, utan det var något annat, har Jessica sagt i podden.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Linus och Magnus

Idag har Jessica och Linus en mycket fin relation till varandra. Jessica har även en väldigt nära relation till Linus storasyster Pernilla Wahlgren, 54. I sommar gifter sig Jessica med Magnus och Pernilla har nu fått den stora äran att vara brudtärna!

Annons

– Vi är ju då fem tjejer som ska va brudtärnor på Jessicas bröllop, när hon gifter sig då, säger Pernilla Wahlgren i sin podd Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med programledaren Sofia Wistam, 56.

Pernilla berättar att många kanske tycker att det är konstigt att hon är brudtärna till sin lillebrors ex. Men för dem som följer Pernilla på sociala medier är det absolut ingen överraskning.

– Hon har ju då tidigare varit gift med min bror, så det kan ju tyckas konstigt att jag är hennes brudtärna. Men 1. Var jag inte det förra gången och 2. Vi har ju behållit våran vänskap och är ju super-tighta och det vet ju alla som följer mig på min Instagram. Hon jobbar ju även med mig jättemycket, säger Pernilla i podden och avslöjar vad Linus tycker om Jessicas nya relation:

– Så det är väl härligt att de är vänner Linus och Jessica – och att han gillar Magnus!

FOTO: Anders Wiklund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons