LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgrens vilda möhippa – privata bilderna avslöjar allt som hände

24 maj, 2022 
Felicia Hovryd
Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren ska snart gifta sig med sin stora kärlek Magnus Norman.
Nu har vännerna hållit i hennes möhippa och av bilderna att döma verkar det ha gått vilt till.
Se här!
Annons
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseendeBrand logo
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende

Makeup-artisten Jessica Wahlgren är ett välkänt ansikte för många. Hon är bland annat en av Pernilla Wahlgrens närmsta vänner.

Jessica var tidigare gift med Pernillas lillebror Linus Wahlgren. Tillsammans fick de barnen Linn och Colin innan de år 2012 valde att gå skilda vägar efter tio år ihop.

2020 kom den stora nyheten att Jessica hittat kärleken på nytt, denna gång i tennisproffset Magnus Norman. Paret har flyttat ihop och blivit sambos och snart ringer även bröllopsklockorna för dem.

Jessica Wahlgrens bröllopsplanering med Magnus Norman

Jessica har än så länge varit väldigt tyst angående hur hon och Magnus kommer att fira den stora dagen, men häromdagen gjorde hon iallafall ett avslöjande. I en story på Instagram avslöjade hon nämligen i vilken miljö de vill gifta sig i.

Det var när Jessica och Magnus hade en romantisk dag på hotell som de också passade på att åka runt och leta bröllopslocations. Och av Jessicas ord att döma så verkar paret fast beslutna om att gifta sig i en kyrka. Till en video på när de åker runt bland vackra miljöer skriver hon:

Annons

”Letar kyrka.”

Till texten har hon även valt både ett rött hjärta och en brud-emojii vilket indikerar på att de letar kyrka till bröllopet.

Jessica Wahlgrens vilda möhippa – kändistäta gästlistan

Givetvis hade Jessicas möhippa en kändistät gästlista. Bland gästerna fanns bland annat Lina Hedlund, Hanna Hedlund, Nanne Grönwall, Lena Philipson, Pernilla Wahlgren, Kristin Kaspersen, Anna Brolin och många många fler.

Annons
Annons
Annons
Annons