Martin Stenmarcks ord om exet Hanna Hedlund – starka uttalandet inför alla

Martin och Hanna

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund gick skilda vägar för drygt ett år sedan.
Men nu uttalar sig Martin om exet – inför alla på Instagram.
0:40

Efter reklamen: Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

(0:40)

Slå på ljud

Det var i somras som artisterna Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlund, 47, meddelade att de valt att gå skilda vägar.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev de båda två på Instagram.

Christina Schollins sorg efter dödsfallet i familjen

Martin och Hannas relation idag – efter uppbrottet

Martin har talat om uppbrottet i Bathina Philipsons, 43, podcast. Då sa han att det inte finns något recept på en bra skilsmässa.

– Nu borde kanske vi sitta här båda två kanske, man tycker väl olika så klart. Men jag tycker tid. Och det viktigaste är alltid barnen, 100 procent. Allt annat skit och vad det nu är får man... barnen först. Se till att de har det bra, det tycker jag vi har varit superduktiga på. Löst det på ett bra sätt, säger han i podcasten.

– Det tror jag är viktigt så att man inte ha någon ångest över den situationen och det är jag superglad över att jag känner mig så otroligt trygg med att ungarna är med Hanna.

Martin Stenmarcks framtidsbesked

Se klippet här!

Martins ord om Hanna idag – inför alla

Idag söndag är det mors dag, en dag då man ser många inlägg på sociala medier om olika mammor som är värda att hyllas. Under dagen passade Martin på att hylla sin mamma, som tyvärr gått bort. I samma inlägg hyllar han även Hanna.

”Grattis mamma ! Saknar dig. Och grattis till mina barns mor!”, skriver Martin med ett rött hjärta.

SENASTE NYTT!