BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren har gift sig – se alla bilder från kändistäta festen

18 jun, 2022 
André Färnsveden
Idag ringde kyrkklockorna för Jessica Wahlgren och Magnus Norman. Många av Sveriges största kändisar var på plats.
Se bilder från festen här!
Annons
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"Brand logo
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

Make-up artisten Jessica Wahlgren, 47, var tidigare gift med skådespelaren och musikalartisten Linus Wahlgren, 45. Under deras fem år som gifta fick de barnen Linn Wahlgren och Colin Wahlgren.

Eftersom Linus är Pernilla Wahlgrens, 54, yngre bror är hans barn kusiner med bland annat Benjamin Ingrosso, 24, och Bianca Ingrosso, 27.

Även om Linus och Jessica inte längre är gifta har Jessica en väldigt bra relation till ex-svägerska Pernilla, som även var brudtärna när Jessica gifte sig under idag under lördagen.

Annons

Den18 juni 2022 omkring en halvtimme innan klockan slog 17.00 klev herr Magnus Norman, 46, och fru Jessica ut ur kyrkan som nygifta. Stort grattis!

Jessica Wahlgren i tårar inför bröllop: ”Sån ångest”

Jessica och tidigare tennisproffset Magnus träffades för första gången för exakt två år sedan och kärleken har bara vuxit sedan dess. Idag kunde de äntligen fira som äkta makar tillsammans med familj och vänner.

Vigseln blev en megasuccé och alla gäster såg ut att trivas som fiskar i vattnet. Och efter den stundande bröllopsfesten väntar en en bröllopsresa för de nya makarna. Men det var nära att inte bli så. I Jessicas podcast Jessica & Hanna – Å andra sidan, berättar hon om paniken hon upplevde dagarna innan bröllopet.

Hon tappade bort sin väska och där låg ett föremål som i dag i princip är oersättligt, nämligen passet.

– Vi åker på bröllopsresa på måndag och alla vet ju hur det är med pass just nu. Det är helt sjukt, min väska är borta, vi letar överallt, säger Jessica och fortsätter:

Annons

– Den här väskan är ingenstans och vi letar och letar och letar och Magnus letar och vi hittar inte den och jag gråter, berättar hon i podden.

Hela den dramatiska berättelsen kulminerar i att väskan med passet återfinns i en taxibil som hon hade åkt med tidigare under dagen. Nu är väskan i behåll och bröllopsresan är spikad!

Jessica Wahlgren har gift sig – se alla bilder från kändistäta festen

Det var som sagt en väldigt kändistät gästlista till bröllopet. Många av de gäster som deltog vid vigseln delade med sig av eleganta och kärleksfyllda bilder på Instagram.

Annons

Nyfiken på att se hur det såg ut när Jessica gick ner för altaret? När Pernilla och de andra brudtärnorna glänste i sina vackra klänningar? När gästerna fick se de nygifta paret komma ut ur kyrkan efter vigseln?

Se bilderna här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Texten uppdateras.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons