LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgren i tårar före dagens bröllop: ”Sådan ångest”

18 jun, 2022 
Sofia Sundqvist
Jessica Wahlgren
Idag gifter sig Jessica Wahlgren med kärleken Magnus Norman. Men allt är inte en dans på rosor inför den stora dagen. Nu berättar hon om kaoset.
Annons
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"Brand logo
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

Jessica Wahlgren, 46, är förlovad med tennislegendaren Magnus Norman, 44 och idag kommer de två att bli makar – så länge inget går tokigt. Vägen till ett okomplicerat bröllop har nämligen inte varit helt rak.

Jessica var tidigare gift med Pernilla Wahlgrens, 54, lillebror Linus Wahlgren, 45. De två är tillsammans föräldrar till barnen Linn och Colin innan de år 2012 valde att gå skilda vägar efter sina tio år med varandra. Jessica är än idag nära vän med ex-svägerskan Pernilla.

För två år sedan kom nyheten att Jessica har hittat kärleken åter igen, denna gång i tennisproffset Magnus Norman. Paret lever som sambos och idag är det planerat att bröllopsklockorna ska ringa för dem.

Jessica Wahlgrens möhippan – med kändistäta gästlistan

I slutet av maj, drygt en månad innan det rådande bröllopet, hölls Jessica Wahlgrens möhippa. I gästlistan fanns en mängd välkända namn.

Annons

Bland annat Lina Hedlund, Hanna Hedlund, Nanne Grönwall, Lena Philipson, Pernilla Wahlgren, Kristin Kaspersen, Anna Brolin och många många fler var där för att fira att Jessica snart gifter sig – eller var det kanske snarare ett firande för hennes sista tid som ogift?

Någon som däremot inte var bjuden på gästlistan är den före detta svärmodern Christina Schollin. Det verkar däremot inte röra henne i ryggen! När Hänt frågade henne ifall hon har fått en inbjudan berättade hon:

– Nej. Och det tycker jag inte man ska vara. Men jag menar, hon och Linus har ju verkligen en fin relation, sa Christina och fortsatte:

– Jag är verkligen, verkligen glad för hennes skull.

Jessicas stora oro – berättar om kaoset inför bröllopet

Men allt är inte regnbågar och solsken inför det snart stundande bröllopet.

Annons

I podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar Jessica Wahlgren nämligen om hur hon efter en middag med vänner har tappat bort sin handväska– med sitt pass liggandes där i.

– Vi åker på bröllopsresa på måndag och alla vet ju hur det är med pass just nu. Det är helt sjukt, min väska är borta, vi letar överallt.

Jessica Wahlgren fortsätter att leta sitt pass när hon kommer hem i förhoppning att det kanske ändå ligger någonstans i hemmet.

– Den här väskan är ingenstans och vi letar och letar och letar och Magnus letar och vi hittar inte den och jag gråter, berättar hon i podden.

Förutom det stundande kaoset som just nu råder på Arlanda, med långa kötider, så är det även långa väntetider på att ta ett nytt pass runt om Stockholm – vilket stressar Jessica ännu mer.

– Vårt plan går måndag morgon så vi kommer inte hinna till Arlanda och fixa passet innan så då ska vi göra det på söndagen. Och de kan inte garantera att jag kan få ett nytt provisoriskt pass.

Annons

Jessica Wahlgren i tårar före dagens bröllop: ”Sådan ångest”

Som en sista lösning ringer Jessica runt till de ställen hon varit på för att kolla ifall de hittat någon väska. Först ringer hon till den restaurang hon och väninnorna käkade på.

– Jag letar och letar och letar och gråter och gråter och gråter, säger Jessica Wahlgren.

Sedan får hon tag i taxichauffören som kört henne. Och där blev det fullpott.

– Den lättnaden. Jag hade sådan ångest gentemot Magnus som fixat värsta bröllopsresan som vi inte hade kunnat åka på och jag bara såg framför mig hur han kommer ångra sig att han gift sig med mig innan vi ens gift oss, säger Jessica Wahlgren i podcasten.

FOTO: TT

Annons