Därför är inte Christina Schollin bjuden på Jessica Wahlgrens bröllop

JESSICA WAHLGREN, MAGNUS NORMAN, CHRISTINA SCHOLLIN
Exklusivt

Nu är det bara några dagar kvar tills Jessica Wahlgren ska gifta sig med sin kära Magnus Norman! Pernilla Wahlgren ska vara brudtärna och glädjen är total.
Någon som däremot inte kommer närvara är Jessicas ex-svärmor Christina Schollin.
– Det tycker jag är rätt, säger Christina till Hänt.
1:20

Efter reklamen: Se när Christina Schollin tatuerar sig

(1:20)

Slå på ljud

Christina Schollin, 84, är en av Sveriges mest framgångsrika och välkända skådespelerskor. Nyligen gjorde hon en efterlängtad comeback på Dramaten i pjäsen Macbeth, där Christina spelar drottning.

Christina kan också titulera sig som författare och tv-profil. Under årens lopp har hon ju nämligen haft en stor roll i Wahlgrens värld och varje gång Christina dyker upp i rutan gör hon succé.

Vid sidan av karriären så är ju Christina också mamma, mormor och farmor. Tillsammans med maken Hans Wahlgren, 84, har hon barnen Peter Wahlgren, 58, Niclas Wahlgren, 56, Pernilla Wahlgren, 54, och Linus Wahlgren, 45.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jessica Wahlgren gifter sig med Magnus Norman

Christina och Hans har även nio barnbarn, Tim Wahlgren, 32, Kit Wahlgren, 10, Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 24, Theodor Wahlgren, 15, Hugo Wahlgren, 7, Linn Wahlgren, 17, och Colin Wahlgren, 12.

Barnbarnen Linn och Colin är Linus och Jessica Wahlgrens, 47, barn. Linus och Jessica var gifta i fem, men efter för mycket bråk och tjafs valde de att gå skilda vägar.

Idag har Jessica gått vidare och funnit kärleken på nytt i det före detta tennisproffset Magnus Norman, 46. Förra året gick Magnus ner på knä och friade till Jessica och i helgen går bröllopet av stapeln!

Flera personer från familjen Wahlgren/Ingrosso kommer givetvis att närvara på bröllopet, inte minst Pernilla Wahlgren som ska vara brudtärna.

– Hon har ju då tidigare varit gift med min bror, så det kan ju tyckas konstigt att jag är hennes brudtärna. Men 1. Var jag inte det förra gången och 2. Vi har ju behållit våran vänskap och är ju super-tighta och det vet ju alla som följer mig på min Instagram, har Pernilla tidigare förklarat i sin podd.

Avslöjar
Casper och Helenas äktenskapsförord avslöjat

Därför kommer inte Christina Schollin på Jessicas bröllop

Trots att Jessica och Linus har gått skilda vägar så har de en väldigt fin relation till varandra idag. Jessica har även en bra relation till sin ex-svärmor Christina Schollin.

När Hänt träffar Christina på Lexingtons 25-årsjubileum berättar hon att hon är med på noterna, att Jessica gifter sig i helgen. Men hon avslöjar samtidigt att hon inte fått någon inbjudan.

Är du bjuden på bröllopet?

– Nej. Och det tycker jag inte man ska vara. Men jag menar, hon och Linus har ju verkligen en fin relation, säger Christina till Hänt och fortsätter:

– Jag är verkligen, verkligen glad för hennes skull.

Christina berättar vidare att hon är väldigt glad för Jessicas skull och det faktum att Pernilla och hon har en så fin vänskap är ju helt fantastiskt.

Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på Liseberg

Se klippet här!

FOTO: Hans Shimoda/TT, Angelica Hedlund

SENASTE NYTT!