LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren visar upp barnbarnen för första gången

17 jun, 2022 
Pernilla Wahlgren. Christian Bauer.
Det är ingen hemlighet att Pernilla Wahlgren längtar efter barnbarn.
Nu är hennes väntan äntligen över – se första bilderna här!
Annons
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseendeBrand logo
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende

Pernilla Wahlgren, 54, är en folkkär tv-profil och sångerska med många järn i elden. När det gäller sången så känner nog många igen henne från när hon ställde hon upp i Melodifestivalen 1985 med låten Piccadilly circus. Idag ser vi mångsysslaren i det välkända programmet Wahlgrens värld och i hennes succéshow Hybris.

I realityserien Wahlgrens värld har vi fått följa Pernillas liv under elva säsonger. Hennes barn Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24, har synts till mycket i showen, men Theo Wahlgren, 15, och Oliver Ingrosso, 32, har varit mer kameraskygga.

Något som har varit en snackis, i nästan varje säsong av programmet, är Pernillas dejtingliv. Och förra året fann hon kärleken.

Men sedan dess har siktet i stort sett varit inställd på en sak – barnbarn! Nu är hennes väntan över.

Annons

Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

I fjol gick Pernilla ut med att hon hade träffat den stora kärleken genom gemensamma vänner. Pojkvännen Christian Bauer, 56, som också är en mångsysslare, arbetar inom säljbranschen, extraknäcker som modell och som instruktör på SATS. Vilken matchning!

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var, har Pernilla tidigare avslöjat när hon gästade podcasten Framgångspodden. Hon fortsatte:

– Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom.

Pernilla Wahlgren visar upp barnbarnen för första gången

I den senaste säsongen av Wahlgrens värld var det dock mest fokus på Pernilla och inte så mycket på barnen. Något som gjorde att vi fick lära känna hennes partner Christian lite mer, samt följa hur deras liv i vardagen ser ut.

Annons

Men det är inte bara på tv vi får följa Pernilla och Christians liv. På sociala medier är Pernilla flitig med att uppdatera vad paret har för sig om dagarna.

Nyligen delade hon med sig av ett inlägg på Instagram där hon visar upp barnbarnen i familjen.

Pernilla har inga barnbarn än, men det är ingen hemlighet att hon längtar efter dem. Barnen på bilden heter Vincent och Colin. Pojkarna är barn till Christians äldsta dotter, Caroline Bauer.

Se bild nedan för Pernillas kärleksfulla hyllning till barnbarnen!

FOTO: Janne Danielsson JAD, discovery+

Annons