LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Pernilla avslöjar verkliga reaktionen på Christians kärlekstatuering

29 maj, 2022 
PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har varit tillsammans i drygt ett år. Christian har redan visat upp kärleksdraget mot flickvännen men nu uttalar sig Pernilla om saken.
– Är du inte klok?, säger hon i podden Wahlgren & Wistam.
Annons
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”Brand logo
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, har varit ett par i drygt ett år. Under det här året har de hunnit uppleva mycket tillsammans. Bland annat har de varit på resor i Marbella, Paris och Mallorca och kärleken sprudlar mellan paret.

Pernilla och Christian har två "årsdagar" för sitt förhållande. Den ena är när de var på sin första dejt på Hotel Diplomat och den andra är när de sa "jag älskar dig" till varandra första gången.

– De här dagarna var ju fantastiska och det var ju då som jag gick ut på Instagram och berättade att jag faktiskt hade träffat någon och att det kändes helt fantastiskt. Det var också då vi sa ’jag älskar dig’ till varandra för första gången, och det är ju stort liksom, förklarar Pernilla i sin podd Wahlgren & Wistam som hon har med vännen Sofia Wistam, 56.

Annons

Christian Bauers gest till Pernilla Wahlgren på 1-årsdagen

Nu har paret firat 1-årsdagen och det var inget litet firande. Pernilla bor på hotell just nu i väntan på att få flytta in i sitt nybyggda hus på Lidingö. När paret hade sin årsdag förberedde Christian en riktig överraskning.

– Då säger han bara ’vänd dig om’ och då står det ett enormt fång med rosor. Alltså jag har aldrig sett så många rosor på en och samma gång. 48 stycken långa stora röda rosor, förklarar Pernilla.

Christian hade även förberett med en flaska av deras favorit-bubbel.

Pernillas chock efter Christians kärlekstatuering

Men om vi backar bandet till den där resan till Marbella, där paret för första gången sa att de älskade varandra. När de kom hem från den resan gjorde Christian en kärlekstatuering – som Pernilla tidigare berättat om.

Annons

Nu berättar hon mer om hur det egentligen gick till när han gick och ristade in parets årsdag på armen

– Då när vi kommer hem från den där resan så går han och tatuerar in det datumet då när vi sa ’jag älskar dig’ som var 22/5. Jag var såhär ’men gud är du inte klok’ ett litet P gjorde han också. Men han hade redan stora bokstäver av sina döttrar och så gjorde han två små bokstäver av sina barnbarn, och så fick jag vara med som ett litet P, säger Pernilla i podden och fortsätter:

– Jag sa ju såhär 'men gud Christian, håller det inte mellan oss får du väl hitta på något viktigt den dagen, eller att man kan vända på det, 21/5-22 istället för den 22/5-21', så jag hade en back up-plan till honom.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons