Därför har ABBA-Anni Frid käpp – anledningen bakom

Anni-Frid med sin käpp
Avslöjar

ABBA-medlemmarna har återförenats på röda mattan.
Detta då deras nya show ABBA Voyage hade premiär i London.
Men det var en viss detalj som utmärkte sig – att Anni-Frid Lyngstad tog stöd från en käpp.
Här är anledningen bakom!
0:31

Efter reklamen: Björn och Lena Ulvaeus skiljer sig efter 41 år som gifta

(0:31)

Slå på ljud

Det var i torsdags som den omtalade showen ABBA Voyage hade premiär. Då samlades alla grupp-medlemmar på röda mattan, för första gången på 36 år. ABBA består av Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus och Benny Andersson. Men i den nya showen ser man inte gruppmedlemmarna på scen, utan det är fyra avatarer, det vill säga digitaliserade versioner av bandmedlemmarna.

Björn Ulvaeus har tidigare berättat för Expressen hur det känns med det nytänkande konceptet.

– Det finns något poetiskt i att vi i har gjutit liv i det här som Frankensteins monster. Vi har ju gjort motion capture, så att avatarerna fått våra rörelser och våra ansikten. Vi har gett dem själ också på något sätt. Faktiskt på allvar, har Björn tidigare berättat.

Antingen eller med Arvingarna

Se klippet här!

Björn Ulvaeus om nya albumet

I samma intervju kommenterade Björn att gruppen valt att släppa ny musik, en väldans massa år efter det näst senaste albumet släpptes.

– Jag förstod ju att det är något rätt märkvärdigt i att efter 40 år komma med ett nytt album. Av någon anledning har ju vår musik spelats hela tiden, och senaste året jättemycket. Trendat på TikTok och allt det där. Men det var överväldigande, och just den där glädjen som man såg i klipp med folk som grät när de hörde det. Det är inte klokt. Det är fullständigt vansinnigt egentligen. Vad beror det på? Jag vet inte.

Breaking
Stjärnspäckat på ABBA-premiären – se alla kändisar

Därför har ABBA-Anni Frid en käpp

När gruppmedlemmarna var på plats på premiären i London fotades de såklart av väldigt många fotografer. På bilderna var det då en detalj som utmärkte sig – nämligen att Anni-Frid stödde sig på en käpp.

Här syns Frida hålla i sin käpp.

James Veysey/Shutterstock

Enligt uppgifter ska Anni-Frid, eller Frida som hon även kallas, ha genomgått en höftoperation för cirka fyra år sedan, vilket är orsaken till att hon använder sig av en käpp.

FOTO: James Veysey/Shutterstock/Alberto Pezzali/TT

SENASTE NYTT!