Christian Bauers kärlekstatuering med Pernilla Wahlgren

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par sedan i våras. Nu berättar Pernilla om en detalj som avslöjar ett och annat om kärleken som Christian känner för sin flickvän.
Han har nämligen gjort en tatuering för Pernillas skull!
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, har under helgen befunnit sig i kärlekens stad, nämligen Paris!

Trippen till Paris förevigades på film och Wahlgrens värld-tittarna kommer få se allt i nästa säsong av Pernillas populära realityserie. Nästa säsong kommer nämligen handla främst om Pernilla. Tidigare har hon och dottern Bianca Ingrosso, 26, varit huvudpersonerna, men i veckan avslöjade Bianca att hon hoppar av.

”Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag.”, skrev Bianca på Instagram och förklarade att hon måste prioritera om och därmed lägga mer tid på sitt sminkföretag Caia.

Pernillas kärlekssaga med Christian – filmades i Wahlgrens värld

Under hösten har Kanal 5-tittarna fått se den tionde säsongen av Wahlgrens värld och återigen har programmet slagit tittarrekord.

– Och i dag, flera Kristallen-priser och -nomineringar senare, är Wahlgrens värld fortfarande det program som vecka efter vecka ligger i topp över mest konsumerade program på Discovery+, sa Susanne Söderberg, exekutiv producent för Wahlgrens värld till Expressen.

Den här senaste säsongen har innehållit mycket, men det som kanske stuckit ut allra mest är att man fått följa Pernillas kärlekssaga med Christian Bauer, 55.

Under säsongens gång fick tittarna veta att Pernilla varit på dejt, sedan fick man ta del av andra steg i relationen och i säsongsavslutningen introducerades Christian för Pernillas familj.

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER

Christian fick träffa Pernillas familj.

FOTO: DISCOVERY+

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christian Bauers tatuering – visar upp kärleken till Pernilla

Pernilla träffade Christian i början av året och i maj avslöjade Pernilla att det var just Christian Bauer som fångat hennes hjärta. Avslöjandet från Pernillas håll kom under en resa som paret gjorde till Pernillas hus i Marbella. Det var även då de sa att de älskade varandra för första gången.

Den dagen verkar ha betytt riktigt mycket för Christian, för han har nämligen tatuerat in datumet på sin arm!

Det är i podden Wahlgren & Wistam som Pernilla berättar för vännen Sofia Wistam, 55, att hon inte riktigt har koll på vilken dag som hon och Christian blev tillsammans.

– Jag vet att han tycker att när vi var tillsammans i Marbella och sa de här tre magiska orden "jag älskar dig", det datumet har ju han tatuerat in på sin arm. Då borde ju jag veta vad det är för datum men jag får titta på hans arm i smyg, säger Pernilla i podden och Sofia känner igen sig:

– Magnus har vår bröllopsdag på sin arm, så jag kan titta på hans arm, säger Sofia.

LÄS OCKSÅ: Tareq stoppas av SVT – vändningen bara dagar innan sändning

LÄS OCKSÅ: Magnus ryter ifrån mot anklagelserna – efter Lance uttalanden

FOTO: DISCOVERY+

FRÅN FÖRSTASIDAN