Hundcoachen Fredrik Steen läxar upp Bianca Ingrosso – efter missen med hunden Ted

BIANCA INGROSSO, HUNDCOACHEN FREDRIK STEEN

I den senaste säsongen av Wahlgrens värld fick Bianca Ingrosso hjälp av Hundcoachen Fredrik Steen med att uppfostra sina hundar Dino och Sammy. Men det verkar inte riktigt som att Bianca implementerat vad hon lärde sig.
Nu får hon höra det av Hundcoachen – inför alla på Instagram.
503 Service Unavailable

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. I sex års tid har hon och hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53, varit ansiktet utåt för deras egna realityshow Wahlgrens värld.

Under de här sex åren har det hunnits spelas in hela tio säsonger och det är mycket som hänt under årens lopp. Bianca har blivit en riktig affärskvinna och är idag en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer.

Men fler än tio säsonger blev det inte för Biancas del. I veckan avslöjade hon nämligen att hennes tid i Wahlgrens värld är över.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför slutar Bianca Ingrosso med Wahlgrens värld

I ett långt inlägg på Instagram berättade hon om det tuffa beslutet.

”Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag.Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst”, skrev Bianca på Instagram.

Sedan dess har Bianca fått otroligt mycket kärlek från trogna tittare som menar att Wahlgrens värld inte blir densamma utan henne. Men å andra sidan kommer hon ju fortsätta träffa sin mamma, så då och då kommer hon ju faktiskt dyka upp i serien.

Under hösten sändes den tionde säsongen av Wahlgrens värld och då fick Bianca ett besök från en person som hon tydligen ser upp till väldigt mycket.

– Jag har en stor idol i det här landet och det är ju Fredrik. Hundcoachen Fredrik, sa Bianca inför att Fredrik skulle komma hem till henne.

WAHLGRENS VÄRLD

Bianca fick besök av Hundcoachen Fredrik Steen.

FOTO: DISCOVERY+

Hundcoachen Fredrik läxar upp Bianca Ingrosso

Bianca har alltid älskat hundar och hundarna Dino och Sammy är hennes två ögonglimtar. Men Dino och Sammy skäller ganska mycket när någon ringer på dörren, när de är ute på promenad och är rent allmänt ganska högljudda. Detta var något som Bianca ville ha ändring på, så då var ju Hundcoachen Fredrik Steen en perfekt räddare i nöden.

I Wahlgrens värld fick tittarna se när Fredrik lärde Bianca hur hon skulle vara mot hundarna och att hon måste ta kontrollen lite mer. I programmet fick tittarna se att hon lärde sig av Fredrik, men nu verkar hon ha glömt bort allt.

I ett inlägg på Instagram har Bianca nämligen lagt upp ett klipp från när hon är ute och går med pojkvännen Phillipe Cohens, 27, hund Ted. Ted drar och sliter i Bianca, vilket nu får Hundcoachen Fredrik att reagera:

”Bianca Bianca Bianca..... Vad har vi sagt om att "drälla" med hunden?”, skriver han till Bianca.

Fredrik väljer även att uppmärksamma Phillipe om problemet.

”Har hon glömt hennes och mitt träningspass?”, frågar Fredrik och Phillipe svarar:

”Jag ligger på!”

LÄS OCKSÅ: 19-åriga idrottstalangen död – vännen Isaks svåra sorg

LÄS OCKSÅ: Carolas nyårsplaner med hemliga mannen

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!