SVT:s beslut för julvärden – Tareq Taylors ändrade planer

Tareq Taylor

Bara några få dagar innan julafton får Tareq Taylor nu ett dystert besked av SVT.
Planerna måste nämligen ändras helt.
503 Service Unavailable

I slutet av oktober stod det klart att den populäre tv-kocken Tareq Taylor blir årets julvärd i SVT – till mångas stora glädje.

Tareq har synts i flera olika tv-program, bland annat medverkar han i SVT:s matlagningsprogram Bäst i köket och han har prisats på Kristallengalan som årets tv-personlighet.

Men nu kommer ett rätt dystert besked. Tareqs planer ändras – bara dagar innan julafton.

Casper ryter ifrån – efter uttalandet i Bachelorette

SVT:s ändring – dagar innan sändning

Det är Aftonbladet som pratat med SVT och kan rapportera att de på grund av den ökade smittspridningen och Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer med ökade restriktioner i samhället måste ändra på vissa saker under julaftons sändning.

SVT sätter nu stopp för alla externa besökare till tv-studion under julafton. Till Aftonbladet berättar Tareq vad han känner kring beslutet och om han hade hunnit bjuda in några till kulisserna.

– Det hade varit fantastiskt, men i ljuset av de nya restriktionerna är det så att ingen som inte arbetar i produktionen får lov att komma in i huset längre. Så nej, det blir teamet och jag. Det är fina människor. Men inga utomstående får komma.

Tareq: ”Jag hade räknat med att göra det själv”

Tareq säger till tidningen att det trots allt känns okej.

– Nej, det var inte så farligt. Jag har ändå räknat med att göra detta själv. Sen har vi som alltid ett firande inplanerat den 26:e när jag kommer få träffa släkten, då blir det kalkon och christmas pudding, så det här var inget dramatiskt.

LÄS OCKSÅ: Se listan! Här är alla deltagare i Bäst i köket på SVT – juryn och alla familjer

LÄS OCKSÅ: TV-kocken Tareq Taylor om relationen till brorsdottern Sunny Taylor

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet // Christine Olsson/TT

SENASTE NYTT!