TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

SVT:s beslut för julvärden – Tareq Taylors ändrade planer

12 dec, 2021 
Tareq Taylor
Bara några få dagar innan julafton får Tareq Taylor nu ett dystert besked av SVT.
Planerna måste nämligen ändras helt.
Annons
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julaftonBrand logo
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

I slutet av oktober stod det klart att den populäre tv-kocken Tareq Taylor blir årets julvärd i SVT – till mångas stora glädje.

Tareq har synts i flera olika tv-program, bland annat medverkar han i SVT:s matlagningsprogram Bäst i köket och han har prisats på Kristallengalan som årets tv-personlighet.

Men nu kommer ett rätt dystert besked. Tareqs planer ändras – bara dagar innan julafton.

SVT:s ändring – dagar innan sändning

Det är Aftonbladet som pratat med SVT och kan rapportera att de på grund av den ökade smittspridningen och Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer med ökade restriktioner i samhället måste ändra på vissa saker under julaftons sändning.

SVT sätter nu stopp för alla externa besökare till tv-studion under julafton. Till Aftonbladet berättar Tareq vad han känner kring beslutet och om han hade hunnit bjuda in några till kulisserna.

– Det hade varit fantastiskt, men i ljuset av de nya restriktionerna är det så att ingen som inte arbetar i produktionen får lov att komma in i huset längre. Så nej, det blir teamet och jag. Det är fina människor. Men inga utomstående får komma.

Annons

Tareq: ”Jag hade räknat med att göra det själv”

Tareq säger till tidningen att det trots allt känns okej.

– Nej, det var inte så farligt. Jag har ändå räknat med att göra detta själv. Sen har vi som alltid ett firande inplanerat den 26:e när jag kommer få träffa släkten, då blir det kalkon och christmas pudding, så det här var inget dramatiskt.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet // Christine Olsson/TT

Annons