Oliver Ingrossos känslosamma gest till Pernilla Wahlgren – inför alla

Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Oliver Ingrosso är det äldsta syskonet i Ingrosso/Wahlgren-klanen. Det är inte ofta han har setts till i rampljuset som sina syskon. Men nu träder han fram och uttrycker sina känslosamma ord till sin mamma Pernilla Wahlgren.
1:24

Efter reklamen: Allt du vill veta om Oliver Ingrosso

(1:24)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, är en folkkär tv-profil. Vi ser henne fortfarande i tv-programmet Wahlgrens värld och i hennes succéshow Hybris. Pernilla är mamma till Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren,15.

Både Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso har ofta synts till i rampljuset. Benjamin är i full gång med mat och musik och han gör succé i sitt tv-program Benjamin's. Bianca hör och ser vi precis lika mycket av som Benjamin. Hon har fullt upp med båda sina märken Caia och Ani samt med hennes nya talkshow Bianca som snart har premiär.

Syskonen bakom rampljuset

Både Oliver och Theo har undvikit uppmärksamheten. Theo har synts till en del i Wahlgrens värld medan Oliver har lyst med sin frånvaro i serien. Han är mer privat än resten av hans syskon men arbetar precis som sin bror Benjamin med musik. Han dj:ar nämligen under artistnamnet Oling ute på olika klubbar.

Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende

Se klippet här!

Men det är inte bara musik som Oliver sysslar med, han gick nämligen ut med i våras att han ska öppna upp en egen restaurang, Olli i Stockholm. Restaurangen kommer servera pasta och italienska maträtter. Det är inte förvånande att han satsar på restaurangbranschen eftersom hans pappa Emilio Ingrosso, 56, har ägt restauranger i flera år på Mallorca och i Stockholm.

Oliver Ingrossos ord till Pernilla Wahlgren inför alla

Att Pernilla Wahlgren är aktiv på Instagram är ingen nyhet. Hon uppdaterar dagligen sin profil med nya inlägg eller stories. Nyligen delade hon ett inlägg på henne och Oliver där hon hyllade han och hans framgång inom restaurangbranschen.

"Och snart kommer vi alla hänga på olliristorante när oliveringrosso äntligen öppnar sin första restaurang", skrev hon i Instagram-inlägget.

I Instagram-inlägget har Oliver sedan svarat Pernilla med känslosamma ord.

”Bästa morsan i världen”, skriver han i en kommentar till inlägget.

”DU kan va bäst...!!!”, svarar Pernilla Wahlgren på kommentaren.

Härligt med familjehyllningar tycker vi på Hänt!

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, Discovery+

SENASTE NYTT!